Tavaszi átalakulás a Szatmári Friss Újsággal!
Utoljára módositva: 2014-02-18 15:39:59

A tavasz és a nőnap közeledtével elsősorban hölgyolvasóinknak szeretnénk kedveskedni. Egy csokor virág helyett egy kényeztető kezelés varázsolja majd át Önt, hogy  arca friss és üde legyen, akár az első melegebb napsugarakra feléledő tavaszi virágoké. A férfiakat sem zárjuk ki teljesen, nekik is megadatik a lehetőség, hogy lapunkat megvásárolva vagy előfizetve a nyereményszelvények birtokába jussanak, melyeket aztán kedvesük nevével és elérhetőségével kitöltve benevezzék őt a játékba.

Vegyen részt a Szatmári Friss Újság és az Armizett Szépségszalon közös nyereményjátékán, és kényeztesse magát vagy hölgyismerősét Szatmárnémeti egyik legmodernebb és a legprofesszionálisabb felszereléssel rendelkező szalonjában. A francia felsőkategóriás Guinot termékek használatával a Hydradermie Age Logic mintegy kétórás arcmasszázzsal egybekötött kezelése alatt nemcsak arcbőre válik fiatalabbá, hanem minden porcikájában nőnek érezheti magát.

A játék menete

Játékunk nyereményszelvényei a Szatmári Friss Újság február 20. és március 1. közötti lapszámaiban jelennek meg. Onnan kell kiollózni és a megfelelő adatokkal kitölteni a szelvényt, majd eljuttatni szerkesztőségünk címére:   Szatmári Friss Újság, 440026 Szatmárnémeti, Petőfi Sándor u. 45. szám, II. emelet, illetve Szatmári Friss Újság, 445100 Nagykároly, 1 Decembrie 1918 utca 26. szám. A beküldési határidő: március 3. (a postai bélyegző dátuma). A sorsolásra 2014. március 7-én, székhelyünkön kerül sor. A szerencsés nyertes nevét március 8-i lapszámunkban közöljük.

Nem  előfizetőnk, de részt szeretne venni játékunkon?  Nem tudja, hogy honnan lehet megvásárolni a Szatmári Friss Újságot? A Szatmári Friss Újságot megtalálhatja az alábbi oldalon felvázolt újságárusoknál, üzletekben vagy utcai árusoknál:

www.frissujsag.ro/kapcsolat

Legyen Ön játékunk nyertese, szépüljön Ön velünk!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. február 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...