Tavaszi átalakulás a Szatmári Friss Újsággal!
Utoljára módositva: 2014-02-18 15:39:59

A tavasz és a nőnap közeledtével elsősorban hölgyolvasóinknak szeretnénk kedveskedni. Egy csokor virág helyett egy kényeztető kezelés varázsolja majd át Önt, hogy  arca friss és üde legyen, akár az első melegebb napsugarakra feléledő tavaszi virágoké. A férfiakat sem zárjuk ki teljesen, nekik is megadatik a lehetőség, hogy lapunkat megvásárolva vagy előfizetve a nyereményszelvények birtokába jussanak, melyeket aztán kedvesük nevével és elérhetőségével kitöltve benevezzék őt a játékba.

Vegyen részt a Szatmári Friss Újság és az Armizett Szépségszalon közös nyereményjátékán, és kényeztesse magát vagy hölgyismerősét Szatmárnémeti egyik legmodernebb és a legprofesszionálisabb felszereléssel rendelkező szalonjában. A francia felsőkategóriás Guinot termékek használatával a Hydradermie Age Logic mintegy kétórás arcmasszázzsal egybekötött kezelése alatt nemcsak arcbőre válik fiatalabbá, hanem minden porcikájában nőnek érezheti magát.

A játék menete

Játékunk nyereményszelvényei a Szatmári Friss Újság február 20. és március 1. közötti lapszámaiban jelennek meg. Onnan kell kiollózni és a megfelelő adatokkal kitölteni a szelvényt, majd eljuttatni szerkesztőségünk címére:   Szatmári Friss Újság, 440026 Szatmárnémeti, Petőfi Sándor u. 45. szám, II. emelet, illetve Szatmári Friss Újság, 445100 Nagykároly, 1 Decembrie 1918 utca 26. szám. A beküldési határidő: március 3. (a postai bélyegző dátuma). A sorsolásra 2014. március 7-én, székhelyünkön kerül sor. A szerencsés nyertes nevét március 8-i lapszámunkban közöljük.

Nem  előfizetőnk, de részt szeretne venni játékunkon?  Nem tudja, hogy honnan lehet megvásárolni a Szatmári Friss Újságot? A Szatmári Friss Újságot megtalálhatja az alábbi oldalon felvázolt újságárusoknál, üzletekben vagy utcai árusoknál:

www.frissujsag.ro/kapcsolat

Legyen Ön játékunk nyertese, szépüljön Ön velünk!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 21.
Hihetetlen belső érzékkel észreveszi saját önbecsapási kísérleteit. Igazán őszinte önmagához és ezt környezetének sokszor nehéz követnie.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 21.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...