Tavaszi nagytakarítás
Utoljára módositva: 2018-03-12 17:47:42

Március 19. és március 31. között szervezi a tavaszi nagytakarítást a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, valamint a köztisztaságért felelős vállalat, a Florisal Rt.

Az említett időszakban szállítják majd el a kertes házaknál összegyűlt növényi hulladékot, a zöld hulladék elszállítása a házak elől ugyanazokon a napokon történik majd, amelyik napokon a háztartási hulladékot is elszállítják az illető címen. A begyűjtést végző szolgáltató külön kéri, hogy akik a kerti hulladékoktól szabadulnak, ne keverjenek egyéb szemetet a levágott gallyak közé, csomókban tegyék azt az elvitelre kitett kukát mellé, még reggel hét óra előtt. Akárcsak a korábbiakban, a zöld hulladék elszállítását ezentúl is az önkormányzat fizeti, a lakosságot semmilyen pluszköltség nem terheli. Viszont aki más napon teszik ki a ház elé, mint amikor az elszállítás időzítve van, pénzbírságot kockáztat.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 22.
Bánjon ma óvatosan a pénzzel! Ez vonatkozik saját pénztárcájára is, de üzleti döntéseiben sem árt most megfontoltabbnak lennie, mint általában.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...