Tavaszi nagytakarítás
Utoljára módositva: 2018-03-12 17:47:42

Március 19. és március 31. között szervezi a tavaszi nagytakarítást a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, valamint a köztisztaságért felelős vállalat, a Florisal Rt.

Az említett időszakban szállítják majd el a kertes házaknál összegyűlt növényi hulladékot, a zöld hulladék elszállítása a házak elől ugyanazokon a napokon történik majd, amelyik napokon a háztartási hulladékot is elszállítják az illető címen. A begyűjtést végző szolgáltató külön kéri, hogy akik a kerti hulladékoktól szabadulnak, ne keverjenek egyéb szemetet a levágott gallyak közé, csomókban tegyék azt az elvitelre kitett kukát mellé, még reggel hét óra előtt. Akárcsak a korábbiakban, a zöld hulladék elszállítását ezentúl is az önkormányzat fizeti, a lakosságot semmilyen pluszköltség nem terheli. Viszont aki más napon teszik ki a ház elé, mint amikor az elszállítás időzítve van, pénzbírságot kockáztat.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az apáca
Ma, 20:40
A démonok köztünk vannak – van, akinek egy életen át sikerül elkerülnie őket, és van, akinek az a foglalkozása, hogy szembenézzen velük. 1952-ben a napfényes Rómából kis küldöttség érkezik egy isten háta mögötti fogarasföldi kolostorba. Borzasztó dolgok történtek a szomorú falak között, a klastrom mindig félhomályos, mindig hideg és barátságtalan folyosóin, és a jövevények (egy apáca, egy szerzetes és egy novícius) bízik benne, hogy hamar kiderítik, ki állhat a háttérben, és hazatérhetnek bizton
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. szeptember 25.
Párkapcsolata és hivatása közül néha csak az egyikkel, azután csak a másikkal foglalkozik minden erejével és nem találja az arany középutat.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...