Teleormani csapat kapta a VSK helyét
Utoljára módositva: 2019-08-12 15:38:46

A FRF továbbra is mellőzi azt a csapatot, amely a pályán harcolt Liga 3-as helyért, és várólistás, a harmadosztályból folyamatosan kieső csapatokat hív vissza és adja vissza nekik a tagságit.

Igaznak bizonyultak a hírek: a Marosvásárhelyi VSK mégsem vállalja a labdarúgó Liga 3-ba való szerelést, és ezt közölte is a román szövetséggel (FRF) még a hétfő délutáni sorsolás előtt. A FRF viszont nem a Szatmárnémeti VSK-nak adta az így megüresedett helyet, hanem a Teleorman megyei CS Sporting Roșiori 2008.

Az eset azért is felháborító, ugyanis a szatmáriak a pályán vívták ki a harmadosztályos szereplést, míg a Roșiori az elmúlt két idényben kiesett a Liga 3-ból. Ráadásul még tagsági engedélye sem volt a csapatnak, de „varázsütésre” ezt is intézték, és visszakapta a helyet a 3. csoportba. A marosvásárhelyiek hiányát pedig átcsoportosítással oldotta meg tegnapi ülésén a FRF vezetősége, és Kudzsiri Metalurgistul került az 5. szériába. Itt lett volna a Szatmárnémeti VSK helye, amelynek ügye még mindig „a levegőben lóg”.

Mint ismeretes, a Szatmárnémeti VSK késve fizette be a 20 ezer lej szereplési garanciát. A FRF etikai bizottsága ezért nem fogadta el a tagsági kérelmet. A szatmáriak megóvták a döntést, és várható lett volna, hogy a fellebbviteli bizottság még hétfő délben, a Liga 3-as sorsolás előtt összeül. Azt nem lehet tudni, hogy ez megtörtént-e vagy sem, de erre még a VSK vezetősége sem tudott választ adni, mint mondták, nem kaptak semmilyen értesítést a FRF-ről arra vonatkozóan sem, hogy befogadták-e az óvást, vagy sem.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 5 dkg darált mák, 1,85 dl tej, 22 dkg kristálycukor, 20 dkg vaj, 3 db tojás, 30 dkg ...