Telt házas bababörze
Utoljára módositva: 2019-10-21 08:51:04

Mintegy 75 árus jelentkezett a nagykárolyi Baba-mama Klub szombaton megtartott börzéjére, melynek idén is a Nagykárolyi Elméleti Líceum sportterme adott otthont.

A cserebere, értékesítés céljával megrendezett esemény őszi kiadása rengeteg vásárlót, érdeklődőt vonzott. Míg a szülők vásároltak, a kisebbeket gyereksarok várta, ahol Glatz Enikő és Baumgartner Ildikó óvónők készültek számukra foglalkozásokkal.

Az arcfestésre hosszú sorban vártak a gyerekek, de sokakat érdekeltek a hagyományos rajzolós és színezős programok is. Az anyukák a szerencséjüket is próbára tehették, hiszen a rendezvény és a baba-mama klub támogatói révén számtalan értékes tombolanyeremény is gazdára talált.

„Idén is nagyon sokat köszönhetünk a támogatóink mellett a régi és új klubos szülőknek, akik közül többen sokat segítenek a börze szervezésében, a helyszín berendezésében. A klub ilyen jellegű, hivatalos rendezvényeink jogi hátterét a Pro Villa Karul Egyesület biztosítja. Nagyon örülünk, hogy most is ilyen sok embert vonzott a börze, mely évek óta a legnépszerűbb rendezvényünknek számít” — mondta Gindele Pásztor Enikő, a klub egyik alapítója.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 12.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...