Tengerpartot mindenkinek!
Utoljára módositva: 2018-05-15 17:43:19

Június 14-ig tart a kedvezményes tengerparti üdülésprogram — 36 szálloda a főszezoni árak töredékéért látja vendégül az előnyaralókat.

Ugyancsak kedvezményes áron üdülhetnek a tengerparton a turisták ettől a héttől kezdődően a Tengerpartot mindenkinek! program keretében — a lassan húsz évre visszatekintő üdültetés mind a mai napig az egyetlen szociális program, amelyet a hazai vállalkozók támogatnak a turizmus fellendítése érdekében. Mint azt a Romániai Turisztikai Vállalkozások Szövetségének (FPTR) képviselői elmondták, az elő- és utószezoni üdülési hét árai öt éve változatlanok és szeretnék ezt a következő években is megtartani.

A tengerpart északi részén — Mamaia, Eforie és Konstanca — egy személy számára a hat éjszakás csomag egycsillagos szállodában, reggeli nélkül 205 lej; kétcsillagos szállodában 235 és 315 lej (reggeli nélkül vagy reggelivel); háromcsillagos szállodában 265 és 425 lej (reggeli nélkül vagy reggelivel); a négycsillagos szállodában 485, míg az ötcsillagos hotelben 605 lej (ezekben az összegekben a reggeli benne foglaltatik).

Még ennél is alacsonyabbak az árak a déli partrészen — Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai és Vama Veche —, ahol a hat éjszakás vakációzás egy személy számára egycsillagos vendéglátóipari egységben 159 lejbe kerül (reggeli nélkül), kétcsillagos szállodában 179 és 269 lej (félpanzióval vagy anélkül), háromcsillagos szállodában 199 és 329 lej (reggeli nélkül vagy reggelivel), míg a négy- és ötcsillagos hotelekben 379, illetve 469 lej s az árban a félpanziós ellátás is benne foglaltatik).

A Tengerpartot mindenkinek! június 14-ig tart, a 2200 szálláshelyre összesen 15 000 előnyaraló vendéget várnak, a kedvezményes nyaralási csomagokat pedig a programban partner utazási irodákon keresztül lehet lefoglalni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Deadpool 2
Ma, 21:00
Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család,
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...