Tengerpartot mindenkinek!
Utoljára módositva: 2018-05-15 17:43:19

Június 14-ig tart a kedvezményes tengerparti üdülésprogram — 36 szálloda a főszezoni árak töredékéért látja vendégül az előnyaralókat.

Ugyancsak kedvezményes áron üdülhetnek a tengerparton a turisták ettől a héttől kezdődően a Tengerpartot mindenkinek! program keretében — a lassan húsz évre visszatekintő üdültetés mind a mai napig az egyetlen szociális program, amelyet a hazai vállalkozók támogatnak a turizmus fellendítése érdekében. Mint azt a Romániai Turisztikai Vállalkozások Szövetségének (FPTR) képviselői elmondták, az elő- és utószezoni üdülési hét árai öt éve változatlanok és szeretnék ezt a következő években is megtartani.

A tengerpart északi részén — Mamaia, Eforie és Konstanca — egy személy számára a hat éjszakás csomag egycsillagos szállodában, reggeli nélkül 205 lej; kétcsillagos szállodában 235 és 315 lej (reggeli nélkül vagy reggelivel); háromcsillagos szállodában 265 és 425 lej (reggeli nélkül vagy reggelivel); a négycsillagos szállodában 485, míg az ötcsillagos hotelben 605 lej (ezekben az összegekben a reggeli benne foglaltatik).

Még ennél is alacsonyabbak az árak a déli partrészen — Costineşti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai és Vama Veche —, ahol a hat éjszakás vakációzás egy személy számára egycsillagos vendéglátóipari egységben 159 lejbe kerül (reggeli nélkül), kétcsillagos szállodában 179 és 269 lej (félpanzióval vagy anélkül), háromcsillagos szállodában 199 és 329 lej (reggeli nélkül vagy reggelivel), míg a négy- és ötcsillagos hotelekben 379, illetve 469 lej s az árban a félpanziós ellátás is benne foglaltatik).

A Tengerpartot mindenkinek! június 14-ig tart, a 2200 szálláshelyre összesen 15 000 előnyaraló vendéget várnak, a kedvezményes nyaralási csomagokat pedig a programban partner utazási irodákon keresztül lehet lefoglalni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Sírok gondozását vállalom Nagykárolyban, a református és Mesterrészi...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:35
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 22.
Legyen megértő akkor is, ha valaki nem úgy gondolkodik és cselekszik, ahogy Ön elvárná. Idővel kiderülhet, hogy korai lett volna, ha már most bekövetkeznek a változások.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...