Teodora Şofran duplázott a kunszentmiklósi versenyen
Utoljára módositva: 2014-04-28 17:56:02

Először vívott döntőben a Szatmárnémeti SK tőrvívója, Teodora Şofran: a Fülöp Mihály–verseny 11 éven aluliak fináléját játszotta.

Teodora Şofran (balról az első), csapattársai és Izsáki Arnold edző a kunszentmiklósi megmérettetésen

Remek teljesítményt nyújtott Kunszentmiklóson a Szatmárnémeti Sportklub tőrvívója, Teodora Şofran. A Simona Surducan, Dan Şuta, Izsáki Arnold edzőhármas tanítványa kétszer is dobogóra állt a Fülöp Mihály Emlékverseny korosztályos viadalain. A 11 éven aluliak versenyében a döntőig menetelt, ahol egy szlovák sportolóval szemben maradt alul. „Sportpályafutása során először küzdött döntőben, így nagyon izgult, ez sajnos kihatott a teljesítményére. De helytelen lenne panaszkodni, hiszen remek ez az eredmény” – méltatta Şofrant Izsáki Arnold. A fiatal tőrvívó ugyanis ezt megelőzően a 12 évesek viadalában szerzett bronzérmet, míg a 13 évesek küzdelmében a nyolcadik helyen zárt. „Három napot lehúzott, és mindhárom versenyben a legjobbak között zárt. Ez hatalmas eredmény a részéről” – folytatta az edzője.

A magyarországi, romániai, szlovákiai és szerbiai tőrvívókat felsorakoztató versenyen egyébként öt szatmári lépett pástra, de csak Şofrannak sikerült a legjobb nyolc között zárnia. A 13 éveseknél Figus Klaudia, a 12 éveseknél Körössy Melissza és Cristina Anderco a legjobb tizenhatban zárt, míg a 14 éves fiúk küzdelmeiben Pop Edwin a legjobb nyolc közé jutásért rendezett asszót vesztette el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...