Teodora Şofran duplázott a kunszentmiklósi versenyen
Utoljára módositva: 2014-04-28 17:56:02

Először vívott döntőben a Szatmárnémeti SK tőrvívója, Teodora Şofran: a Fülöp Mihály–verseny 11 éven aluliak fináléját játszotta.

Teodora Şofran (balról az első), csapattársai és Izsáki Arnold edző a kunszentmiklósi megmérettetésen

Remek teljesítményt nyújtott Kunszentmiklóson a Szatmárnémeti Sportklub tőrvívója, Teodora Şofran. A Simona Surducan, Dan Şuta, Izsáki Arnold edzőhármas tanítványa kétszer is dobogóra állt a Fülöp Mihály Emlékverseny korosztályos viadalain. A 11 éven aluliak versenyében a döntőig menetelt, ahol egy szlovák sportolóval szemben maradt alul. „Sportpályafutása során először küzdött döntőben, így nagyon izgult, ez sajnos kihatott a teljesítményére. De helytelen lenne panaszkodni, hiszen remek ez az eredmény” – méltatta Şofrant Izsáki Arnold. A fiatal tőrvívó ugyanis ezt megelőzően a 12 évesek viadalában szerzett bronzérmet, míg a 13 évesek küzdelmében a nyolcadik helyen zárt. „Három napot lehúzott, és mindhárom versenyben a legjobbak között zárt. Ez hatalmas eredmény a részéről” – folytatta az edzője.

A magyarországi, romániai, szlovákiai és szerbiai tőrvívókat felsorakoztató versenyen egyébként öt szatmári lépett pástra, de csak Şofrannak sikerült a legjobb nyolc között zárnia. A 13 éveseknél Figus Klaudia, a 12 éveseknél Körössy Melissza és Cristina Anderco a legjobb tizenhatban zárt, míg a 14 éves fiúk küzdelmeiben Pop Edwin a legjobb nyolc közé jutásért rendezett asszót vesztette el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 20.
Ha jogi ügyekben kell döntenie, most is bátran hagyatkozhat csalhatatlan belső megérzésére. A megfelelő pillanatban tudni fogja, mi a helyes.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...