Teodora Şofran duplázott a kunszentmiklósi versenyen
Utoljára módositva: 2014-04-28 17:56:02

Először vívott döntőben a Szatmárnémeti SK tőrvívója, Teodora Şofran: a Fülöp Mihály–verseny 11 éven aluliak fináléját játszotta.

Teodora Şofran (balról az első), csapattársai és Izsáki Arnold edző a kunszentmiklósi megmérettetésen

Remek teljesítményt nyújtott Kunszentmiklóson a Szatmárnémeti Sportklub tőrvívója, Teodora Şofran. A Simona Surducan, Dan Şuta, Izsáki Arnold edzőhármas tanítványa kétszer is dobogóra állt a Fülöp Mihály Emlékverseny korosztályos viadalain. A 11 éven aluliak versenyében a döntőig menetelt, ahol egy szlovák sportolóval szemben maradt alul. „Sportpályafutása során először küzdött döntőben, így nagyon izgult, ez sajnos kihatott a teljesítményére. De helytelen lenne panaszkodni, hiszen remek ez az eredmény” – méltatta Şofrant Izsáki Arnold. A fiatal tőrvívó ugyanis ezt megelőzően a 12 évesek viadalában szerzett bronzérmet, míg a 13 évesek küzdelmében a nyolcadik helyen zárt. „Három napot lehúzott, és mindhárom versenyben a legjobbak között zárt. Ez hatalmas eredmény a részéről” – folytatta az edzője.

A magyarországi, romániai, szlovákiai és szerbiai tőrvívókat felsorakoztató versenyen egyébként öt szatmári lépett pástra, de csak Şofrannak sikerült a legjobb nyolc között zárnia. A 13 éveseknél Figus Klaudia, a 12 éveseknél Körössy Melissza és Cristina Anderco a legjobb tizenhatban zárt, míg a 14 éves fiúk küzdelmeiben Pop Edwin a legjobb nyolc közé jutásért rendezett asszót vesztette el.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Rossz anyák karácsonya
Ma, 19:35
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 11.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...