Teodorovici a speciális nyugdíjakról
Utoljára módositva: 2019-07-11 10:36:07

A speciális nyugdíjakról külön tárgyal majd a kormány és egy intézkedéscsomag részeként lesznek beépítve a költségvetés-kiigazításba — nyilatkozta szerda este a România TV műsorában Eugen Teodorovici pénzügyminiszter.

Amikor arról kérdezték, hogy bevezetik-e a 10 000 lejnél magasabb nyugdíjak progresszív adózását, a tárcavezető azt válaszolta, hogy ez ügyben „több elképzelés létezik”, ám ezeket előbb a kormány, majd a koalíció szintjén kell megbeszélni. Tárgyalnak a közigazgatásban tapasztalható „nagyon fiatalon” történő nyugdíjazásokról is, amely után az illető személyek továbbra is tisztviselőként dolgoznak a rendszerben — mondta el Teodorovici.

Arra a kérdésre, hogy szándékában áll-e a 20 000–30 000 lejes „arcátlan” nyugdíjak levágása, azt mondta: „minden szóba jön, beleértve ezt a változatot is”. Hozzátette: minden lehetséges intézkedést előzően közvitára bocsátanak.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...