Teodorovici: a vámhivatal a pénzügyminisztérium felügyelete alá kerül
Utoljára módositva: 2019-08-16 19:14:28

Ki fogjuk venni a vámhivatalt az Országos Adóhatóság (ANAF) fennhatósága alól; külön struktúra lesz a pénzügyminisztérium feügyelete alatt, jelentette ki pénteken Eugen Teodorovici pénügyminiszter, a Szociáldemokrata Párt (PSD) ügyvezető elnöke.

‘Külön, teljesen független struktúrát fogunk létrehozni a pénzügyminisztérium felügyelete alatt, amely azonban nem lesz alárendelve senkinek. Ami az ANAF-nál marad, az átszervezés alá kerül, a régiók megszűnnek határozó erőnek lenni, mivel nem korrekt, hogy a régió hozza meg a döntést, amikor a megyénél van a gond. Az óvások is átkerülnek a tárcához, mivel nem az ANAF-nak kell bíráskodnia afölött, amit ő határozott’ – magyarázta Teodorovici a magánszféra képviselőivel és a küldölfön dolgozó román állampolgárokkal való találkozóján.

Eugen Teodorovici, Natalia Intotero külhoni románokért felelős miniszter és Gabriel Leş védelmi miniszter részt vettek pénteken Avasfelsőfaluban (Negreşti-Oaş) a településről elszármazottak találkozóján.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:35
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...