Teodorovici: a vámhivatal a pénzügyminisztérium felügyelete alá kerül
Utoljára módositva: 2019-08-16 19:14:28

Ki fogjuk venni a vámhivatalt az Országos Adóhatóság (ANAF) fennhatósága alól; külön struktúra lesz a pénzügyminisztérium feügyelete alatt, jelentette ki pénteken Eugen Teodorovici pénügyminiszter, a Szociáldemokrata Párt (PSD) ügyvezető elnöke.

‘Külön, teljesen független struktúrát fogunk létrehozni a pénzügyminisztérium felügyelete alatt, amely azonban nem lesz alárendelve senkinek. Ami az ANAF-nál marad, az átszervezés alá kerül, a régiók megszűnnek határozó erőnek lenni, mivel nem korrekt, hogy a régió hozza meg a döntést, amikor a megyénél van a gond. Az óvások is átkerülnek a tárcához, mivel nem az ANAF-nak kell bíráskodnia afölött, amit ő határozott’ – magyarázta Teodorovici a magánszféra képviselőivel és a küldölfön dolgozó román állampolgárokkal való találkozóján.

Eugen Teodorovici, Natalia Intotero külhoni románokért felelős miniszter és Gabriel Leş védelmi miniszter részt vettek pénteken Avasfelsőfaluban (Negreşti-Oaş) a településről elszármazottak találkozóján.

AGERPRES

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 14.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...