Teodorovici: Beruházás nélkül nincs fenntartható gazdasági fejlődés
Utoljára módositva: 2019-06-08 09:26:08

Bármennyire is akarjuk, beruházás nélkül nincs fenntartható gazdasági fejlődés – nyilatkozta csütörtök este az Antena 3 televíziónak Eugen Teodorovici pénzügyminiszter.

‘Elmondtam kollégáimnak is a kormányban, különösen azokon a területeken, ahol sok pénz van, mint a közlekedés, az egészségügy, hogy gyorsítsák fel a befektetéseket, mert bármennyire is akarjuk, beruházás nélkül nincs fenntartható gazdasági fejlődés. Lehet (…), hogy most megnyugodnak kicsit a dolgok, a cégek, az emberek elkezdenek dolgozni, újra hisznek a román gazdaságban és ez egy nagyon fontos dolog, mert lassan-lassan eljuthatunk oda, amit mindannyian akarunk, vagyis hogy nagy közberuházások legyenek (…), hisz ha egy eurót fektetsz az infrastruktúrába, az legalább két eurót hoz a gazdaságba’ – magyarázta Teodorovici.

Véleménye szerint nem a finanszírozás kérdése az oka annak, hogy nem valósulnak meg az infrastrukturális projektek, hanem egyes közstruktúrák rendkívül gyenge kapacitása.

Ugyanakkor Teodorovici meggyőződését fejezte ki, hogy Mirela Călugăreanu, az Országos Adóhatóság (ANAF) új vezetője, behozza a lemaradásokat az adóbegyűjtés területén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Jó srácok
Ma, 19:50
Mennyire alakulhat rosszul egy nap? Amikor meghívják élete első csókbulijába, a 12 éves Max bepánikol, mert nem tudja, hogy kell csókolózni. Valami útmutatásra szomjazva Max és a legjobb barátai, Thor és Lucas úgy döntenek, hogy bevetik Max apjának drónját – amihez Maxnek tilos hozzányúlnia –, és kilesik a szomszédban smároló tinédzser párt. Ám amikor a dolog bődületesen rosszra fordul, a drón tönkre megy, márpedig muszáj kicserélni, mielőtt Max apja hazaér a munkából. A srácok kétségbeesésük
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:35
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel a környezeted megóvásért?
Nem használok már műanyag szatyrokat
Energia- és víztakarékos háztartási gépeket vásárolok
Helyi termékeket vásárolok
Kisebb távolságok esetén nem ülök autóba, inkább a gyaloglást választom
A kényelemről nem tudok lemondani még akkor sem, ha az nem éppen környezetkímélő
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...