Teodorovici: Beruházás nélkül nincs fenntartható gazdasági fejlődés
Utoljára módositva: 2019-06-08 09:26:08

Bármennyire is akarjuk, beruházás nélkül nincs fenntartható gazdasági fejlődés – nyilatkozta csütörtök este az Antena 3 televíziónak Eugen Teodorovici pénzügyminiszter.

‘Elmondtam kollégáimnak is a kormányban, különösen azokon a területeken, ahol sok pénz van, mint a közlekedés, az egészségügy, hogy gyorsítsák fel a befektetéseket, mert bármennyire is akarjuk, beruházás nélkül nincs fenntartható gazdasági fejlődés. Lehet (…), hogy most megnyugodnak kicsit a dolgok, a cégek, az emberek elkezdenek dolgozni, újra hisznek a román gazdaságban és ez egy nagyon fontos dolog, mert lassan-lassan eljuthatunk oda, amit mindannyian akarunk, vagyis hogy nagy közberuházások legyenek (…), hisz ha egy eurót fektetsz az infrastruktúrába, az legalább két eurót hoz a gazdaságba’ – magyarázta Teodorovici.

Véleménye szerint nem a finanszírozás kérdése az oka annak, hogy nem valósulnak meg az infrastrukturális projektek, hanem egyes közstruktúrák rendkívül gyenge kapacitása.

Ugyanakkor Teodorovici meggyőződését fejezte ki, hogy Mirela Călugăreanu, az Országos Adóhatóság (ANAF) új vezetője, behozza a lemaradásokat az adóbegyűjtés területén.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...