Teodorovici bizonyítani akar
Utoljára módositva: 2019-06-23 13:38:12

Bejelentette Eugen Teodorovici pénzügyminiszter, hogy készen áll indulni a Szociáldemokrata Párt (PSD) belső megmérettetésén, amelyen kiválasztják az alakulat államfőjelöltjét.

“Elhatároztam, hogy megmutatom, vannak megoldások az előttünk álló problémákra, és elsősorban ránk, politikusokra hárul a feladat, hogy szavakról tettekre térjünk. Be akarom bizonyítani, hogy egy elnök cselekedhet is, nem csak beszélhet vagy hallgathat” – fogalmaz vasárnapi Facebook-bejegyzésében a pénzügyi tárca vezetője.

Teodorovici azt állítja, nem a versengés vagy a győzelem kedvéért döntött a jelöltségért való indulás mellett, hanem azért, mert tenni akar valamit Romániáért, meggyőződése, hogy az ország nőni fog Európában és a világban.

A PSD ügyvivő elnöki tisztségét ellátó Viorica Dăncilă miniszterelnök az alakulat vezetőinek Neptunon tartott szombati tanácskozásán megerősítette, hogy egy párton belüli országos közvélemény-kutatás nyomán választják ki a PSD államfőjelöltjét. A kormányfő azt mondta, a belső megmérettetésen indulni kívánóknak jövő hét közepéig kell jelezniük ebbéli szándékukat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 25.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...