Teodorovici bizonyítani akar
Utoljára módositva: 2019-06-23 13:38:12

Bejelentette Eugen Teodorovici pénzügyminiszter, hogy készen áll indulni a Szociáldemokrata Párt (PSD) belső megmérettetésén, amelyen kiválasztják az alakulat államfőjelöltjét.

“Elhatároztam, hogy megmutatom, vannak megoldások az előttünk álló problémákra, és elsősorban ránk, politikusokra hárul a feladat, hogy szavakról tettekre térjünk. Be akarom bizonyítani, hogy egy elnök cselekedhet is, nem csak beszélhet vagy hallgathat” – fogalmaz vasárnapi Facebook-bejegyzésében a pénzügyi tárca vezetője.

Teodorovici azt állítja, nem a versengés vagy a győzelem kedvéért döntött a jelöltségért való indulás mellett, hanem azért, mert tenni akar valamit Romániáért, meggyőződése, hogy az ország nőni fog Európában és a világban.

A PSD ügyvivő elnöki tisztségét ellátó Viorica Dăncilă miniszterelnök az alakulat vezetőinek Neptunon tartott szombati tanácskozásán megerősítette, hogy egy párton belüli országos közvélemény-kutatás nyomán választják ki a PSD államfőjelöltjét. A kormányfő azt mondta, a belső megmérettetésen indulni kívánóknak jövő hét közepéig kell jelezniük ebbéli szándékukat.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:45
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 17.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...