Terelnek a főutakon
Utoljára módositva: 2019-12-13 12:36:52

Olyan fázisához érkezett a szatmárnémeti körgyűrű építése, hogy két, a városból kivezető főúton is ideiglenes melléksávra kellett terelni a forgalmat.

Pár napja a Károlyi úton és a Petei úton is a felüljárók oszlopait állítják, aszfaltozott elterelősávon lehet kikerülni a darukat; tavasztól a Lázári úton is hasonló várható, ott csak jövőre fognak ehhez a részéhez érni a munkának. Egy harmadik úton is folyik az oszlopállítás, felüljáró lesz a Zsadányi út fölött is, itt azonban nem építettek terelősávot, nincs akkora forgalom, hogy szükség lett volna ilyenre.

A kivitelező Itinera Collini& Lavori konzorcium egyik mérnöke tegnap még nem tudta megmondani, mikorra készülnek el az oszlopállítási munkákkal, sok függ attól, milyen lesz az idő. A Lázári utat illetően pedig bizonytalan az elterelés bevezetésének időpontja, és nemcsak az időjárás miatt, hanem azért is, mert mert itt még mindig nem oldódott meg a körgyűrű nyomvonalán lévő, nagyfeszültségű villanyvezetéket tartó oszlopok elköltöztetése az útból.

Teljes értékű körforgalmak lesznek ezeken a helyeken, de amíg ezek — a felüljárók építése után — elkészülnek, váltakozva fogják hol az út jobb, hol a bal oldalán elterelni a forgalmat attól függően, hogy a felüljárók melyik részén van szükség gépi munkára.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 28.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...