Természetgyógyásznap Szatmárnémetiben
Utoljára módositva: 2018-03-12 13:32:48

A Jézus Szíve Egyesület március 17-én, szombaton nemzetközi természetgyógyásznapot tart a szatmárnémeti Dinu Lipatti Filharmóniában.

Az egész napos rendezvényen elhangzó előadások a test-szellem-lélek egységét hirdetik, ennek fontosságát hangsúlyozzák. A negyedik alkalommal megrendezendő esemény tervezett programja a következő: 10 órakor megnyitó, 10.15 órától a szatmárnémeti dr. Budai Erzsébet Katalin családorvos, a hagyományos kínai orvoslás gyakorlója tart előadást A csont- és izomrendszer a hagyományos kínai orvoslásban címmel. 11 órától a nagybányai Pop Maria tart előadást a csontok és ízületek gyógynövényeiről, 11.40 órától a szatmárnémeti Boer Ádám hegyimentő A sürgősségi pontok a shiatsuban címmel tart előadást, 12.20 órától ebédszünet lesz, majd 13 órától a Libánfalváról (Libăneşti) érkező Matei Maria természetgyógyász a Gyógyító masszázs és az utam Koreába című előadásával folytatódik a program. 13.45 órától Petre Cocoş (Simmern, Németország) a QI energia megőrzése qigonggal címmel tart előadást, 14.30 órától meditáció következik. 15.15 órától Szilaghi Andrea Timea avivaoktató a csontritkulás megelőzése aviva módszerrel címmel tart előadást. Az összejövetelt 16 órától Gheorghe Iovu temesvári zeneterapeuta A végtelen csend című koncertje zárja. Az egész napos rendezvénysorozatra a belépés ingyenes, bővebb felvilágosítást a 0723–245192-es telefonszámon kaphatnak az érdeklődők.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 22.
Bánjon ma óvatosan a pénzzel! Ez vonatkozik saját pénztárcájára is, de üzleti döntéseiben sem árt most megfontoltabbnak lennie, mint általában.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...