Tiltakozik a Sanitas
Utoljára módositva: 2014-06-24 09:22:04

Elkezdődött a Sanitas tiltakozó akciósorozata

A Sanitas Szakszervezet június 23. és július 4. között sztrájkőrséget állít az egészségügyi minisztérium, a pénzügyminisztérium és a munkaügyi minisztérium elé. Június 23-án, 24-én, 25-én, 30-án és július elsején az egészségügyi, június 26-án és július 2-án a munkaügyi, míg június 27-én, július 3-án és 4-én a pénzügyminisztérium előtt tiltakoznak a szakszervezeti képviselők. Aurelia Pop, a Sanitas Szakszervezeti Tömörülés Szatmár megyei elnöke érdeklődésünkre elmondta, tegnap kezdődött a tiltakozó akciósorozat, s a Szatmár megyei szakszervezeti képviselők a július harmadikai megmozduláson vesznek majd részt. „A hétfői nap folyamán elkezdődtek az egyeztető tárgyalások a szakszervezeti képviselők és az egészségügyi miniszter között. A miniszter hajlott arra, hogy a kollektív munkaszerződést bevezesse, ám a 10 százalékos béremelésről csak a pénzügyminiszter dönthet. A megüresedett állások tekintetében elrendelték minden megyében az adatok összesítését. A következő egyeztető tárgyalásra szerdán kerül sor” — összegzett Aurelia Pop.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 16.
Nem sokat várt egy hivatásával kapcsolatos lépéstől, ám kellemesen fog csalódni, kiderül ugyanis, hogy akár élete nagy lehetősége is kialakulhat belőle.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...