Tiltakozik az NDF
Utoljára módositva: 2013-12-17 14:47:26

Az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség (ANI) által összeférhetetlennek minősített polgármesterek a megye legjobbjai — áll a Német Demokrata Fórum Szatmár megyei elnöke, Johann Forsteinheizler által jegyzett közleményben.

Johann Forstenheizler

Az ügyben érintett polgármesterek azért voltak tagjai az Aparserv Rt. mellett létrehozott Közösségi Fejlesztési Társulásnak, mert kötelességüknek érezték, hogy kiépítsék a víz- és csatornahálózatot a közigazgatási területükön, a szolgáltató pedig nem egy kereskedelmi társaság, ez a tevékenységük ráadásul semmilyen javadalmazással nem járt, sorolja az érveket az NDF Szatmár megyei vezetése. Forsteinheizler emlékeztet arra, hogy néhány hónapja Klaus Johannist, Szeben város polgármesterét, a Német Demokrata Fórum volt országos elnökét is összeférhetetlenséggel vádolták, hasonló okok miatt. A polgármester bírósági úton megtámadta a határozatot, amit első fokon megnyert. A Német Demokrata Fórum Szatmár megyei szervezete kiáll a hat Szatmár megyei polgármestere mellett és a hasonló ügyben hozott precendens értékű döntés kapcsán azt kéri, hogy ne hurcolják meg fölöslegesen a választott tisztségviselőket, hiszen ennek a helyi közösségek látják a legnagyobb kárát.

Szatmár megyében egyébként 23 polgármestert minősített összeférhetetlennek az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...