Tiltakozik az NDF
Utoljára módositva: 2013-12-17 14:47:26

Az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség (ANI) által összeférhetetlennek minősített polgármesterek a megye legjobbjai — áll a Német Demokrata Fórum Szatmár megyei elnöke, Johann Forsteinheizler által jegyzett közleményben.

Johann Forstenheizler

Az ügyben érintett polgármesterek azért voltak tagjai az Aparserv Rt. mellett létrehozott Közösségi Fejlesztési Társulásnak, mert kötelességüknek érezték, hogy kiépítsék a víz- és csatornahálózatot a közigazgatási területükön, a szolgáltató pedig nem egy kereskedelmi társaság, ez a tevékenységük ráadásul semmilyen javadalmazással nem járt, sorolja az érveket az NDF Szatmár megyei vezetése. Forsteinheizler emlékeztet arra, hogy néhány hónapja Klaus Johannist, Szeben város polgármesterét, a Német Demokrata Fórum volt országos elnökét is összeférhetetlenséggel vádolták, hasonló okok miatt. A polgármester bírósági úton megtámadta a határozatot, amit első fokon megnyert. A Német Demokrata Fórum Szatmár megyei szervezete kiáll a hat Szatmár megyei polgármestere mellett és a hasonló ügyben hozott precendens értékű döntés kapcsán azt kéri, hogy ne hurcolják meg fölöslegesen a választott tisztségviselőket, hiszen ennek a helyi közösségek látják a legnagyobb kárát.

Szatmár megyében egyébként 23 polgármestert minősített összeférhetetlennek az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. olívaolaj, 1 fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 45 dkg paradicsompüré, 2 tk. pirospaprika-pehely, 1 tk. szárított ...