Tiltakozik az NDF
Utoljára módositva: 2013-12-17 14:47:26

Az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség (ANI) által összeférhetetlennek minősített polgármesterek a megye legjobbjai — áll a Német Demokrata Fórum Szatmár megyei elnöke, Johann Forsteinheizler által jegyzett közleményben.

Johann Forstenheizler

Az ügyben érintett polgármesterek azért voltak tagjai az Aparserv Rt. mellett létrehozott Közösségi Fejlesztési Társulásnak, mert kötelességüknek érezték, hogy kiépítsék a víz- és csatornahálózatot a közigazgatási területükön, a szolgáltató pedig nem egy kereskedelmi társaság, ez a tevékenységük ráadásul semmilyen javadalmazással nem járt, sorolja az érveket az NDF Szatmár megyei vezetése. Forsteinheizler emlékeztet arra, hogy néhány hónapja Klaus Johannist, Szeben város polgármesterét, a Német Demokrata Fórum volt országos elnökét is összeférhetetlenséggel vádolták, hasonló okok miatt. A polgármester bírósági úton megtámadta a határozatot, amit első fokon megnyert. A Német Demokrata Fórum Szatmár megyei szervezete kiáll a hat Szatmár megyei polgármestere mellett és a hasonló ügyben hozott precendens értékű döntés kapcsán azt kéri, hogy ne hurcolják meg fölöslegesen a választott tisztségviselőket, hiszen ennek a helyi közösségek látják a legnagyobb kárát.

Szatmár megyében egyébként 23 polgármestert minősített összeférhetetlennek az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 15:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...