Tiltakozik az NDF
Utoljára módositva: 2013-12-17 14:47:26

Az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség (ANI) által összeférhetetlennek minősített polgármesterek a megye legjobbjai — áll a Német Demokrata Fórum Szatmár megyei elnöke, Johann Forsteinheizler által jegyzett közleményben.

Johann Forstenheizler

Az ügyben érintett polgármesterek azért voltak tagjai az Aparserv Rt. mellett létrehozott Közösségi Fejlesztési Társulásnak, mert kötelességüknek érezték, hogy kiépítsék a víz- és csatornahálózatot a közigazgatási területükön, a szolgáltató pedig nem egy kereskedelmi társaság, ez a tevékenységük ráadásul semmilyen javadalmazással nem járt, sorolja az érveket az NDF Szatmár megyei vezetése. Forsteinheizler emlékeztet arra, hogy néhány hónapja Klaus Johannist, Szeben város polgármesterét, a Német Demokrata Fórum volt országos elnökét is összeférhetetlenséggel vádolták, hasonló okok miatt. A polgármester bírósági úton megtámadta a határozatot, amit első fokon megnyert. A Német Demokrata Fórum Szatmár megyei szervezete kiáll a hat Szatmár megyei polgármestere mellett és a hasonló ügyben hozott precendens értékű döntés kapcsán azt kéri, hogy ne hurcolják meg fölöslegesen a választott tisztségviselőket, hiszen ennek a helyi közösségek látják a legnagyobb kárát.

Szatmár megyében egyébként 23 polgármestert minősített összeférhetetlennek az Országos Feddhetetlenségi Ügynökség.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...