Tisztítják a csatornákat Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2013-07-24 11:45:42

Az Apaserv Rt. munkatársai több helyszínen tisztítják az ivóvízcsatornákat Nagykárolyban.

 

Az utcára eresztették a vizet a munkások

Július 23-án délelőtt víz árasztotta el a Gencsi út és az Albinelor utca kereszteződését. Az Apaserv Rt. nagykárolyi részlegének munkatársai ugyanis a hét elején fogtak neki az említett utca, valamint a Mihai Viteazul II-es lakónegyed ivóvízcsatornáinak tisztításához, hiszen az elavult csatornahálózat több helyen is megrepedt, kilyukadt, emiatt pedig több háztartásban piszkos víz folyt a csapból.

Ahogyan azt Papi Ovidiutól, az Apaserv Rt. nagykárolyi részlegének vezetőjétől megtudtuk, a munkálatok során az említett lakónegyedben, valamint az Albinelor, a Gheorghe Lazăr, valamint a Dobrogeanu Gherea utcákon fogják megtisztítani a kanálisokat, és az is elképzelhető, hogy jövő héten akár a Mihai Viteazul I-es lakónegyedben is elvégzik a csatornatisztítást.

Mindez abban áll, hogy a vízszolgáltató munkatársai előbb kieresztik a koszos vizet az utcára, ahonnan a szennyvízelvezető csatornába folyik, a kanálishálózat megrepedezett részeit pedig később szivaccsal tömik be.

„A munkálatok hétköznaponként 8 és 15 óra között zajlanak, ebben az időintervallumban lezárjuk a vizet az érintett utcákon. Erről természetesen előre értesítettük és értesíteni fogjuk a lakosságot” — nyilatkozta lapunknak Papi Ovidiu.

 

 

Ifj. Deák Endre

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. február 26.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...