Tíz perces tűzijáték
Utoljára módositva: 2017-12-29 18:03:54

Ma és holnap telepítik Szatmárnémetiben a szilveszteri tűzijáték rakétáit az új központi töltésszakaszon, tíz percen át ropog majd a fényjáték az új év első pillanataiban.

Az éjfélkor kezdődő fényműsort a sikeresnek nyilvánított városnapi tűzijáték mintájára több helyről is az égre játsszák majd. Bevált a nyár eleji megoldás, megtartják ennek formáját ez alkalommal is, sőt állítólag feljavított verzióját élvezhetjük majd vasárnap éjszaka. Az évköszöntő égre-lövöldözés miatt parkolási tilalom is érvényben lesz vasárnap délelőtt tíz órától hétfő hajnali egyig a Transilvania sugárút felüljárók közötti szakaszán. Ugyanebben az időszakban biztonsági okokból a töltésen sem lesz megengedett a gyalogosforgalom a két lépcső közötti szakaszon. Húszezer lejt költ a városvezetés az újévi tűzijátékra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 18:30
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Egy kis szívesség
Ma, 20:30
Az Egy kis szívesség egy misztikus krimi-thriller, amely egy nő eltűnése köré épül. A főszerepekben viszont itt is két női karaktert találunk.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...