Tíz szatmári magyar olimpikon nyaralhat a tengerparton
Utoljára módositva: 2014-08-08 19:06:31

Augusztus 18.–szeptember 8. között rendezi meg az Ifjúsági és Sportminisztérium az „Olimpikonok táborát”, amelyre olyan romániai fiatalok kapnak meghívást, akik az elmúlt tanévben kiemelkedő eredményeket értek el a nemzetközi és országos tantárgyversenyeken. A román tengerparton megrendezendő táborban négyszáz kiváló tanuló vehet részt, köztük tíz Szatmár megyei olimpikon. A szatmári táborozók mind magyar tannyelvű iskoláink tanulói. Remek eredményéért meghívást kapott a táborba a nyolcadikos Baranyai István Dávid (10-es Számú Általános Iskola – III. díj a Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen), a tizenegyedikes Beiland Arnold (Nagykárolyi Elméleti Líceum – IV. hely a Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen), a hatodikos Boros Csaba (Hám János Római Katolikus Líceum – IV. hely a Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen), a tizedikes Boros Zoltán (Hám János Római Katolikus Líceum – III. díj a Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen), a kilencedikes Fógel Péter (Kölcsey Ferenc Főgimnázium – II. hely a Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen), a kilencedikes Kovács Zoltán Péter (Nagykárolyi Elméleti Líceum – IV. hely a Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen), a végzős Nagy Barbara Yvette (Aurel Popp Művészeti Líceum – I. hely az Országos Művészeti Tantárgyversenyen), a kilencedikes Schefler Barna (Hám János Római Katolikus Líceum – I. hely a Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen), a tizedikes Schefler Gergő (Hám János Római Katolikus Líceum – I. hely a Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen) és a nyolcadikos Tempfli Levente (Hám János Római Katolikus Líceum – IV. hely a Nemzetközi Magyar Matematikaversenyen).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Kingsman: Az aranykör
Ma, 21:40
Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 23.
Kerülje ma a stresszel járó helyzeteket, mert jót tenne végre egy kis nyugalom. Inkább a jövőről álmodozzon, mint hogy a múltat idézgesse!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...