Tizenegyszer dobogón a nagykárolyiak
Utoljára módositva: 2014-03-03 20:07:32

Egy arany–, öt ezüst– és öt bronzérem a Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE sportolóinak a mérlege a Román Karate Szövetség által rendezett országos bajnokságon.

A Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE sportolói Vâlceán

A Râmnicu Vâlceán rendezett küzdelmekre Gheorghe Dărăban edző és Bartincki Lajos, a klub alelnöke tizenegy sportolóval utazott el, közülük Şerban Mateş a minikadettek –55 kilogrammos súlycsoportjában lett kumite országos bajnok. A szabadharc próbában Bács Máté (junior, –61kg) és Knecht Vivien (minikadett, +50kg), kata próbában pedig Bartincki Attila (junior), Knecht Patrik (gyerek II korosztály) és Medvei Edvin (gyerek III) szereztek ezüstérmet. Bartincki egy bronzérmet is bezsebelt, a juniorok –61 kilós kumite–versenyében állhatott a dobogó harmadik fokára, Bács Máté pedig a juniorok kata próbájában lett harmadik. Amalia Abriham a kadett –54 kilós kumite–megmérettetésén, majd a korosztály kata próbájában is bajnoki bronzérmet szerzett. Antonio Ruje a minikadett korosztály –55 kilós kumite–versenyében zárt a harmadik helyen. A +76 kilogrammos juniorok kumite próbájában Fülöp Máté a hetedik lett. A hétvégi küzdelmekben még tatamira léptek Eric Chelmu és Maurer Alex is.

Dr. Fazekas György Zoltán klubelnök ezúton is gratulál a sportolóinak, ugyanakkor köszönetet mond a támogatóknak, több között Nagykároly önkormányzatának.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Ocean s 8 - Az évszázad átverése
Ma, 20:50
Danny Ocean nagy volt, de nem elég nagy. Háromszor is összegyűjtötte kora legmenőbb bűnözőit, és nagy zsákmánnyal távozott... de van, aki még nála is ravaszabb, bátrabb és vonzóbb: a húga, Debbie. Debbie Ocean (Sandra Bullock) tudja, mitől döglik a légy. Sosem fél és sosem hagyja cserben a humora. Ráadásul ravaszabb bármelyik férfinál. Legújabb célpontja az évente megrendezésre kerülő, az ország összes milliomosa, sznobja és szélhámosa számára kihagyhatatlan nagy esemény, a New York-i Met Gala –
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 23.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...