Tizenegyszer dobogón a nagykárolyiak
Utoljára módositva: 2014-03-03 20:07:32

Egy arany–, öt ezüst– és öt bronzérem a Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE sportolóinak a mérlege a Román Karate Szövetség által rendezett országos bajnokságon.

A Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE sportolói Vâlceán

A Râmnicu Vâlceán rendezett küzdelmekre Gheorghe Dărăban edző és Bartincki Lajos, a klub alelnöke tizenegy sportolóval utazott el, közülük Şerban Mateş a minikadettek –55 kilogrammos súlycsoportjában lett kumite országos bajnok. A szabadharc próbában Bács Máté (junior, –61kg) és Knecht Vivien (minikadett, +50kg), kata próbában pedig Bartincki Attila (junior), Knecht Patrik (gyerek II korosztály) és Medvei Edvin (gyerek III) szereztek ezüstérmet. Bartincki egy bronzérmet is bezsebelt, a juniorok –61 kilós kumite–versenyében állhatott a dobogó harmadik fokára, Bács Máté pedig a juniorok kata próbájában lett harmadik. Amalia Abriham a kadett –54 kilós kumite–megmérettetésén, majd a korosztály kata próbájában is bajnoki bronzérmet szerzett. Antonio Ruje a minikadett korosztály –55 kilós kumite–versenyében zárt a harmadik helyen. A +76 kilogrammos juniorok kumite próbájában Fülöp Máté a hetedik lett. A hétvégi küzdelmekben még tatamira léptek Eric Chelmu és Maurer Alex is.

Dr. Fazekas György Zoltán klubelnök ezúton is gratulál a sportolóinak, ugyanakkor köszönetet mond a támogatóknak, több között Nagykároly önkormányzatának.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Coco
Ma, 17:15
Annak ellenére, hogy családja ősidők óta megveti a zenét, Miguel arról ábrándozik, hogy egyszer neves muzsikus lesz, akárcsak bálványa, Ernesto de la Cruz. Rejtélyes események láncolatát követően a fiú előtt megnyílik a holtak bámulatos és színkavalkádos világa, ahol bizonyítani tudja tehetségét. Varázslatos útja során összeakad a simlis Hectorral, s ketten együtt próbálják megfejteni a titkot, ami fényt derít Miguel családjának valódi történetére.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:45
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 12.
Szereti, ha elismerik érdemeit, márpedig kedvese most annyira a saját problémáival van elfoglalva, hogy nem értékeli kellőképpen az Ön eredményeit.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 12.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...