Tizenegyszer dobogón a nagykárolyiak
Utoljára módositva: 2014-03-03 20:07:32

Egy arany–, öt ezüst– és öt bronzérem a Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE sportolóinak a mérlege a Román Karate Szövetség által rendezett országos bajnokságon.

A Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE sportolói Vâlceán

A Râmnicu Vâlceán rendezett küzdelmekre Gheorghe Dărăban edző és Bartincki Lajos, a klub alelnöke tizenegy sportolóval utazott el, közülük Şerban Mateş a minikadettek –55 kilogrammos súlycsoportjában lett kumite országos bajnok. A szabadharc próbában Bács Máté (junior, –61kg) és Knecht Vivien (minikadett, +50kg), kata próbában pedig Bartincki Attila (junior), Knecht Patrik (gyerek II korosztály) és Medvei Edvin (gyerek III) szereztek ezüstérmet. Bartincki egy bronzérmet is bezsebelt, a juniorok –61 kilós kumite–versenyében állhatott a dobogó harmadik fokára, Bács Máté pedig a juniorok kata próbájában lett harmadik. Amalia Abriham a kadett –54 kilós kumite–megmérettetésén, majd a korosztály kata próbájában is bajnoki bronzérmet szerzett. Antonio Ruje a minikadett korosztály –55 kilós kumite–versenyében zárt a harmadik helyen. A +76 kilogrammos juniorok kumite próbájában Fülöp Máté a hetedik lett. A hétvégi küzdelmekben még tatamira léptek Eric Chelmu és Maurer Alex is.

Dr. Fazekas György Zoltán klubelnök ezúton is gratulál a sportolóinak, ugyanakkor köszönetet mond a támogatóknak, több között Nagykároly önkormányzatának.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 78 ár beltelek a Vetési úton. Tel.:...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...