Tizenegyszer dobogón a nagykárolyiak
Utoljára módositva: 2014-03-03 20:07:32

Egy arany–, öt ezüst– és öt bronzérem a Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE sportolóinak a mérlege a Román Karate Szövetség által rendezett országos bajnokságon.

A Nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. SE sportolói Vâlceán

A Râmnicu Vâlceán rendezett küzdelmekre Gheorghe Dărăban edző és Bartincki Lajos, a klub alelnöke tizenegy sportolóval utazott el, közülük Şerban Mateş a minikadettek –55 kilogrammos súlycsoportjában lett kumite országos bajnok. A szabadharc próbában Bács Máté (junior, –61kg) és Knecht Vivien (minikadett, +50kg), kata próbában pedig Bartincki Attila (junior), Knecht Patrik (gyerek II korosztály) és Medvei Edvin (gyerek III) szereztek ezüstérmet. Bartincki egy bronzérmet is bezsebelt, a juniorok –61 kilós kumite–versenyében állhatott a dobogó harmadik fokára, Bács Máté pedig a juniorok kata próbájában lett harmadik. Amalia Abriham a kadett –54 kilós kumite–megmérettetésén, majd a korosztály kata próbájában is bajnoki bronzérmet szerzett. Antonio Ruje a minikadett korosztály –55 kilós kumite–versenyében zárt a harmadik helyen. A +76 kilogrammos juniorok kumite próbájában Fülöp Máté a hetedik lett. A hétvégi küzdelmekben még tatamira léptek Eric Chelmu és Maurer Alex is.

Dr. Fazekas György Zoltán klubelnök ezúton is gratulál a sportolóinak, ugyanakkor köszönetet mond a támogatóknak, több között Nagykároly önkormányzatának.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Tapasztalt szakácsot keresünk Ausztriába. Telefon: 004369911015847.
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 19.
Szíve mélyén pontosan tudja már régóta, hogy csak ki kellett várnia a megfelelő időt, hogy végre közel kerüljenek egymáshoz kiszemeltjével.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...