Tizenhat érmet szereztek a sporttáncosok Nagybányán
Utoljára módositva: 2014-09-16 12:04:25

Nagybányán taroltak a Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncosai.

A Royal Dance Club sporttánc–párosai és edzőjük, Ovidiu Ignat

Az Ovidiu Ignat, Varga Ottó, Cristian Cordea Mikle, Marius Iepure edzőnégyes tanítványai 6 arany–, 5 ezüst– és 5 bronzéremmel tértek haza, további hat táncpáros pedig a kategóriájuk legjobbjai között, a döntőbe is bemutathatták programjaikat. A 3 Gesztenye Kupa viadalán egyébként több mint kétszáz páros versenyzett, a pontozó bírók között pedig ott volt a Royal Dance Club edzője, Ovidiu Ignat is. A Maskulik Dávid, Iris Roatiş páros két versenyszámban bizonyult a legjobbnak: a 16–35 évesek között a dobogó legfelső fokára állhatott fel az Open Basic Standard és az Open Basic Latino kategóriában. Arany– és ezüstéremmel térhetett haza a Ciprian Mariţa, Oana Bumba kettős, ők a 12–15 évesek Open Basic Standard, majd Open Basic Latino versenyszám döntőjében léptek a táncparkettre. Ugyanebben a korosztályban, az Open Basic Standard próba dobogójának a második fokára is szatmári páros állhatott fel, Mihnea Opre és Julia Chereji. Ők egyébként megnyerték a korosztályuk D–osztályos versenyét.

Aranyérmet szerzett az Alex Pandi, Cristina Roman duó is (16–35 évese, E–osztály, latintánc), illetve a Kuki Roland, Kuki Vivien testvérpáros (4–7 évesek, kezdők, két tánc).

A Décsei Dávid, Anamaria Dan kettős a 12–15 évesek D–osztályos versenyszámában ezüstérmet szerzett, majd 4. lett az Open Basic Latino próbában. Ezüstérmet hozott még a Tudor Sandor, Rania Dragoş páros (10–11 évesek, kezdődk, egy tánc), míg a Denis Coşarca, Cerasela Torja (10–11 évesek, E–osztály), a Nagyi Alex, Mădălina Bontea (12–15 évesek, Hobby), a Răzvan Vlad, Simina Pop (10–11 évesek, kezdők, egy tánc és két tánc), a Victor Lăzărescu, Cristiana Lucuţ (10–11 évesek, kezdők, három tánc) és a David Lucuţ, Laura Lăzărescu (4–7 évesek, kezdők, három tánc).

További eredmények

4. hely: Luca Naghi, Verona Pugner Donca (4–7 évesek, kezdők, egy tánc)

5. hely: Raul Olah, Amalia Simion (14–15 évesek, E–osztály), Armand Ştef, Larisa Botiş (6–11 évesek, E–osztály), Andrei Loga, Astrid Ştef (6–11 évesek, Hobby)

6. hely: Adrian Ilie, Denisa Bot (12–15 évesek, Hobby), George Râpan, Arina Istrati (12–15 évesek, Open Basic Standard).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...