Tizenhat érmet szereztek a sporttáncosok Nagybányán
Utoljára módositva: 2014-09-16 12:04:25

Nagybányán taroltak a Szatmárnémeti Royal Dance Club sporttáncosai.

A Royal Dance Club sporttánc–párosai és edzőjük, Ovidiu Ignat

Az Ovidiu Ignat, Varga Ottó, Cristian Cordea Mikle, Marius Iepure edzőnégyes tanítványai 6 arany–, 5 ezüst– és 5 bronzéremmel tértek haza, további hat táncpáros pedig a kategóriájuk legjobbjai között, a döntőbe is bemutathatták programjaikat. A 3 Gesztenye Kupa viadalán egyébként több mint kétszáz páros versenyzett, a pontozó bírók között pedig ott volt a Royal Dance Club edzője, Ovidiu Ignat is. A Maskulik Dávid, Iris Roatiş páros két versenyszámban bizonyult a legjobbnak: a 16–35 évesek között a dobogó legfelső fokára állhatott fel az Open Basic Standard és az Open Basic Latino kategóriában. Arany– és ezüstéremmel térhetett haza a Ciprian Mariţa, Oana Bumba kettős, ők a 12–15 évesek Open Basic Standard, majd Open Basic Latino versenyszám döntőjében léptek a táncparkettre. Ugyanebben a korosztályban, az Open Basic Standard próba dobogójának a második fokára is szatmári páros állhatott fel, Mihnea Opre és Julia Chereji. Ők egyébként megnyerték a korosztályuk D–osztályos versenyét.

Aranyérmet szerzett az Alex Pandi, Cristina Roman duó is (16–35 évese, E–osztály, latintánc), illetve a Kuki Roland, Kuki Vivien testvérpáros (4–7 évesek, kezdők, két tánc).

A Décsei Dávid, Anamaria Dan kettős a 12–15 évesek D–osztályos versenyszámában ezüstérmet szerzett, majd 4. lett az Open Basic Latino próbában. Ezüstérmet hozott még a Tudor Sandor, Rania Dragoş páros (10–11 évesek, kezdődk, egy tánc), míg a Denis Coşarca, Cerasela Torja (10–11 évesek, E–osztály), a Nagyi Alex, Mădălina Bontea (12–15 évesek, Hobby), a Răzvan Vlad, Simina Pop (10–11 évesek, kezdők, egy tánc és két tánc), a Victor Lăzărescu, Cristiana Lucuţ (10–11 évesek, kezdők, három tánc) és a David Lucuţ, Laura Lăzărescu (4–7 évesek, kezdők, három tánc).

További eredmények

4. hely: Luca Naghi, Verona Pugner Donca (4–7 évesek, kezdők, egy tánc)

5. hely: Raul Olah, Amalia Simion (14–15 évesek, E–osztály), Armand Ştef, Larisa Botiş (6–11 évesek, E–osztály), Andrei Loga, Astrid Ştef (6–11 évesek, Hobby)

6. hely: Adrian Ilie, Denisa Bot (12–15 évesek, Hobby), George Râpan, Arina Istrati (12–15 évesek, Open Basic Standard).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 15:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Rossz anyák karácsonya
Ma, 19:00
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Épouse-moi mon pote
Ma, 21:00
Yassine, a fiatal marokkói diák Párizsban tanul építészetet. Egy szerencsétlen eseményt követően Yassine elmulasztja az egyik vizsgáját, így elveszíti vízumát. Hogy gyorsan megoldást találjon a kialakult problémára összeházasodik legjobb barátjával. A gond csak az, hogy a nyakukra mászik egy ellenőr, aki a házasság valódiságát hivatott kivizsgálni.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 13.
Régen érezte magát ilyen elégedettnek. Jól sikerült a hete, rengeteget dolgozott és könnyedén, hatékonyan tudott együttműködni másokkal.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...