Tizenhétszer dobogón a tánciskolások
Utoljára módositva: 2019-11-05 17:03:24

A máramarosi Nagysomkúton remekeltek a szatmári tánciskola sportolói, egy páros három versenyszámban is a pódium legfelső fokára állhatott fel.

Kiválóan szerepeltek a Szatmárnémeti Loga Dance School sporttáncosai a Nagysomkúton rendezett Shall We Dance zónaversenyen: tizenhárom páros és három szólótáncos képviselte a tánciskolát, és összesen tizenhét dobogós helyezést értek el.

Az Eduard Pușcaș, Bacutiu-Mák Regina kettős a 6–11 éves korosztály három versenyszámában mérettette meg magát, és az E-osztály, az open basic standard és az open basic latino próbákban is a mezőny legjobbjának bizonyult.

A máramarosi versenyen egyébként közel 150 páros mutatta be táncműsorát. Közülük a Kengye Ádám, Illés Tamara (16–35 évesek, open basic standard), a Hornyák Dániel, Iulia Pușcaș (12–15 évesek, open basic standard), a Tóth Krisztián, Alexandra Mihali (14–15 évesek, D-osztály), az Andrei Varga, Pauliuc Rita (12–13 évesek, D-osztály) és a Daniel Pop, Gloria Mihai (16–35 évesek, D-osztály, sztenderd; latintánc) párosok versenyszámaikban az első helyen zártak.

A Nagy Dominik, Ilonczai Dóra a 12–15 évesek E-osztályától egy döntős szerepléssel búcsúzott: a nagysomkúti 5. hellyel ugyanis feljutottak a D-szotályba.

2. helyezés: Hornyák Dániel, Iulia Pușcaș (12–15 évesek, open basic latino), Daniel Pop, Gloria Mihai(16–35 évesek, open basic latino; open basic standard), Bíró Evelin (8–9 évesek, egyéni, bronz kategória), Flavia Buzilă (8–9 évesek, egyéni).

3. hely: Tóth Krisztián, Alexandra Mihali (12–15 évesek, open basic latino), Luca Silaghi, Lara Mihai (10–11 évesek, hobby), Sofia Fanea (10–11 évesek, egyéni, bronz).

Az egyesület tánctanárai, Vékony Viktor és Loga Hajnalka ugyanakkor Baján a magyarországi rangsoroló versenyen léptek táncparkettre, ahol a 16–35 évesek húsz páros nevezője közül a tizenharmadik helyen zártak.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 29.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...