Tizenkét órás tanfolyamon a karatékák
Utoljára módositva: 2014-07-21 17:49:27

A Szatmárnémeti Okinawa SK-t vezető Nyesti Csaba és néhány tanítványa Nyírmadán egy harcművészeti és önvédelmi képzésen vettek részt.

Neves mesterek oktatták a szatmári karatékákat

Harcművészeti és önvédelmi maratoni képzésen vettek részt Nyírmadán az elmúlt héten a Szatmárnémeti Okinawa SK karatékái. Nyesti Csaba 3. Danos karatemester vezetésével tízen utaztak a magyarországi településre, ahol két helybéli egyesület, a Veterán Harcművészeti Klub és a King Kobra Dojo volt a vendéglátó. „Iván János és Király György Sempai szervezésének köszönhetően remek volt a tanfolyam, fantasztikusan éreztük magunkat a magas színvonalú, jó hangulatú edzéseken. Reméljük, hogy ismét megrendezik ezt a tanfolyamot és meghívnak bennünket is” – nyilatkozta Nyesti Csaba.

A maratoni tanfolyam reggel 9 órától 21 óráig tartott, négy különböző helyszínen, felváltva, és a több mint száz résztvevőnek neves mesterek tartottak képzéseket többek között ashihara, shotokan, aikido, hambo, taijitsu és jiujitsu stílusban. Alezredes és törzsőrmester kiképző mesterek katonai közelharcot oktattak. A vezető mesterek között Sensei Lovas Zoltánt (4. Dan) és Sensei Bárány Jánost (2. Dan) említette a szatmári karatemester, ők a magyarországi elitalakulat katonái, majd ezek képzői voltak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 20:55
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. augusztus 24.
Olyan új helyzetekbe kerül, ahol nem boldogul a régi sablonokkal. Engedje szabadon áradni képzelőerejét, és megtalálja a megoldásokat!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...