Tizenkét órás tanfolyamon a karatékák
Utoljára módositva: 2014-07-21 17:49:27

A Szatmárnémeti Okinawa SK-t vezető Nyesti Csaba és néhány tanítványa Nyírmadán egy harcművészeti és önvédelmi képzésen vettek részt.

Neves mesterek oktatták a szatmári karatékákat

Harcművészeti és önvédelmi maratoni képzésen vettek részt Nyírmadán az elmúlt héten a Szatmárnémeti Okinawa SK karatékái. Nyesti Csaba 3. Danos karatemester vezetésével tízen utaztak a magyarországi településre, ahol két helybéli egyesület, a Veterán Harcművészeti Klub és a King Kobra Dojo volt a vendéglátó. „Iván János és Király György Sempai szervezésének köszönhetően remek volt a tanfolyam, fantasztikusan éreztük magunkat a magas színvonalú, jó hangulatú edzéseken. Reméljük, hogy ismét megrendezik ezt a tanfolyamot és meghívnak bennünket is” – nyilatkozta Nyesti Csaba.

A maratoni tanfolyam reggel 9 órától 21 óráig tartott, négy különböző helyszínen, felváltva, és a több mint száz résztvevőnek neves mesterek tartottak képzéseket többek között ashihara, shotokan, aikido, hambo, taijitsu és jiujitsu stílusban. Alezredes és törzsőrmester kiképző mesterek katonai közelharcot oktattak. A vezető mesterek között Sensei Lovas Zoltánt (4. Dan) és Sensei Bárány Jánost (2. Dan) említette a szatmári karatemester, ők a magyarországi elitalakulat katonái, majd ezek képzői voltak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 15:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 20.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...