Tizenkét órás tanfolyamon a karatékák
Utoljára módositva: 2014-07-21 17:49:27

A Szatmárnémeti Okinawa SK-t vezető Nyesti Csaba és néhány tanítványa Nyírmadán egy harcművészeti és önvédelmi képzésen vettek részt.

Neves mesterek oktatták a szatmári karatékákat

Harcművészeti és önvédelmi maratoni képzésen vettek részt Nyírmadán az elmúlt héten a Szatmárnémeti Okinawa SK karatékái. Nyesti Csaba 3. Danos karatemester vezetésével tízen utaztak a magyarországi településre, ahol két helybéli egyesület, a Veterán Harcművészeti Klub és a King Kobra Dojo volt a vendéglátó. „Iván János és Király György Sempai szervezésének köszönhetően remek volt a tanfolyam, fantasztikusan éreztük magunkat a magas színvonalú, jó hangulatú edzéseken. Reméljük, hogy ismét megrendezik ezt a tanfolyamot és meghívnak bennünket is” – nyilatkozta Nyesti Csaba.

A maratoni tanfolyam reggel 9 órától 21 óráig tartott, négy különböző helyszínen, felváltva, és a több mint száz résztvevőnek neves mesterek tartottak képzéseket többek között ashihara, shotokan, aikido, hambo, taijitsu és jiujitsu stílusban. Alezredes és törzsőrmester kiképző mesterek katonai közelharcot oktattak. A vezető mesterek között Sensei Lovas Zoltánt (4. Dan) és Sensei Bárány Jánost (2. Dan) említette a szatmári karatemester, ők a magyarországi elitalakulat katonái, majd ezek képzői voltak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. olívaolaj, 1 fej vöröshagyma, 5 gerezd fokhagyma, 45 dkg paradicsompüré, 2 tk. pirospaprika-pehely, 1 tk. szárított ...