Tizenkét órás tanfolyamon a karatékák
Utoljára módositva: 2014-07-21 17:49:27

A Szatmárnémeti Okinawa SK-t vezető Nyesti Csaba és néhány tanítványa Nyírmadán egy harcművészeti és önvédelmi képzésen vettek részt.

Neves mesterek oktatták a szatmári karatékákat

Harcművészeti és önvédelmi maratoni képzésen vettek részt Nyírmadán az elmúlt héten a Szatmárnémeti Okinawa SK karatékái. Nyesti Csaba 3. Danos karatemester vezetésével tízen utaztak a magyarországi településre, ahol két helybéli egyesület, a Veterán Harcművészeti Klub és a King Kobra Dojo volt a vendéglátó. „Iván János és Király György Sempai szervezésének köszönhetően remek volt a tanfolyam, fantasztikusan éreztük magunkat a magas színvonalú, jó hangulatú edzéseken. Reméljük, hogy ismét megrendezik ezt a tanfolyamot és meghívnak bennünket is” – nyilatkozta Nyesti Csaba.

A maratoni tanfolyam reggel 9 órától 21 óráig tartott, négy különböző helyszínen, felváltva, és a több mint száz résztvevőnek neves mesterek tartottak képzéseket többek között ashihara, shotokan, aikido, hambo, taijitsu és jiujitsu stílusban. Alezredes és törzsőrmester kiképző mesterek katonai közelharcot oktattak. A vezető mesterek között Sensei Lovas Zoltánt (4. Dan) és Sensei Bárány Jánost (2. Dan) említette a szatmári karatemester, ők a magyarországi elitalakulat katonái, majd ezek képzői voltak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 15:00
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 18.
Ma valahogy nem tud rendet tartani maga körül, ami a belső zűrzavar kivetülése. Ne keseredjen el, ezután a rendrakás megnyugtató fázisa következik majd.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...