Több mint 13 000 csomag cigaretta a dupla-falban
Utoljára módositva: 2018-01-17 18:06:55

Nemcsak az országhatár közvetlen közelében, a Tisza partján és az erdőségekben „vadásszák” a cigarettacsempészeket s az utóbbi időben egyre nagyobb számba hátrahagyott-elrejtett „gazdátlan” cigarettás-bálákat a határrendészek, hanem a közutakon is gyakorították az ellenőrző akciókat.

Egy ilyen akció során intették le kedden azt a romániai rendszámú Mercedes haszonjárművet, amelyet a 41 éves, Temes megyei illetőségű P. V. vezetett, s amelynek rakterében első pillantásra mindenféle, ötletszerűen összeszedett tárgy (kerékpár, üres zsákok, raklap, kicsi betonkeverő, locsolócsőtekercs, műanyag kanna) volt. A „rakomány” sokszínűsége, de a raktér falát borító préseltlemez burkolat is felkeltette a határrendészek érdeklődését, így még tüzetesebben átvizsgálták azt, az utastér és a raktér között pedig meg is találták azt a speciálisan kialakított, nagyméretű rejtekhelyet, amelybe 13 497 csomag, különböző márkájú, ukrán zárjeggyel ellátott, 158 000 lej értékű cigaretta volt bepakolva. A hatóság a dohánymennyiséget elkobozta, a 36 320 lej értékű Mercedest a nyomozás idejére lefoglalta, P. V. ellen pedig csempészés vádjával indítottak eljárást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. május 22.
A Merkúr az ön második sorsterületéről a Bika jegyéből, aki mindig realitásokban gondolkodik és folyamatosan gyarapodik, most egy szembenállást alkot az ön nyolcadik sorsterületén álló Jupiterrel. Fogja vissza fennhéjázó hajlamát másokkal szemben, készséggel hallgassa meg a többieket, és maradjon rugalmas, őrizze meg humorérzékét.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. május 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 20 dkg étcsokoládé, 2 ek. holland kakaópor, 10 dkg vaj (+ a tepsihez), 4 db tojás, 15 dkg ...