Több mint 13 000 csomag cigaretta a dupla-falban
Utoljára módositva: 2018-01-17 18:06:55

Nemcsak az országhatár közvetlen közelében, a Tisza partján és az erdőségekben „vadásszák” a cigarettacsempészeket s az utóbbi időben egyre nagyobb számba hátrahagyott-elrejtett „gazdátlan” cigarettás-bálákat a határrendészek, hanem a közutakon is gyakorították az ellenőrző akciókat.

Egy ilyen akció során intették le kedden azt a romániai rendszámú Mercedes haszonjárművet, amelyet a 41 éves, Temes megyei illetőségű P. V. vezetett, s amelynek rakterében első pillantásra mindenféle, ötletszerűen összeszedett tárgy (kerékpár, üres zsákok, raklap, kicsi betonkeverő, locsolócsőtekercs, műanyag kanna) volt. A „rakomány” sokszínűsége, de a raktér falát borító préseltlemez burkolat is felkeltette a határrendészek érdeklődését, így még tüzetesebben átvizsgálták azt, az utastér és a raktér között pedig meg is találták azt a speciálisan kialakított, nagyméretű rejtekhelyet, amelybe 13 497 csomag, különböző márkájú, ukrán zárjeggyel ellátott, 158 000 lej értékű cigaretta volt bepakolva. A hatóság a dohánymennyiséget elkobozta, a 36 320 lej értékű Mercedest a nyomozás idejére lefoglalta, P. V. ellen pedig csempészés vádjával indítottak eljárást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Tini titánok, harcra fel! - A film
Ma, 17:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 18:40
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Hol nyaralsz legszívesebben?
Tengerparton
Hegyekben
City Tour-on
Ahol a pénztárca engedi
Nincs pénzem nyaralásra
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. augusztus 20.
Túl sokat beszélsz hétfőn. Mostanában egyre többet és többet beszélsz, és egyre kevesebbet cselekszel. Ez pedig oda vezethet, hogy mindenki unja a szavaidat, te magad is. Talán te magad is arra vágysz hogy a szájhősködés helyett a valódi cselekvésnek add át a helyet. Ma tedd meg azt, amiről már régóta beszélsz és csak beszélsz.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...