Több mint 13 000 csomag cigaretta a dupla-falban
Utoljára módositva: 2018-01-17 15:13:17

Nem csak az országhatár közvetlen közelében, a Tisza partján és az erdőségekben „vadásszák” a cigarettacsempészeket s az utóbbi időben egyre nagyobb számba hátrahagyott-elrejtett „gazdátlan” cigarettás-bálákat a határrendészek, hanem a közutakon is gyakorították az ellenőrző akciókat — egy ilyen akció során intették le kedden azt a romániai rendszámú Mercedes haszonjárművet, amelyet a 41 éves, Temes megyei illetőségű P. V. vezetett, s amelynek rakterében első pillantásra mindenféle , ötletszerűen összeszedett tárgy (kerékpár, üres zsákok, raklap, kicsi betonkeverő, locsolócsőtekercs, műanyag kanna) volt.

A „rakomány” sokszínűsége, de a raktér falát borító préseltlemez burkolat is felkeltette a határrendészek érdeklődését, így még tüzetesebben átvizsgálták azt, az utastér és a raktér között pedig meg is találták azt a speciálisan kialakított, nagyméretű rejtekhelyet, amelybe 13 497 csomag, különböző márkájú, ukrán zárjeggyel ellátott, 158 000 lej értékű cigaretta volt bepakolva. A hatóság a dohánymennyiséget elkobozta, a 36 320 lej értékű Mercedest a nyomozás idejére lefoglalta, P. V. ellen pedig csempészés vádjával indítottak eljárást.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Legendás állatok - Grindelwald bűntettei
Ma, 21:40
Göthe Salmander (Eddie Redmayne) szerencsére nem változik. Most is ugyanaz a kétballábas, nagy tudású varázsló, aki él-hal a legendás állatokért, és mindent megtesz értük, akár a Roxfortban jár, akár a világ más, egzotikus tájain. A varázslények iránti rajongása azonban ismét újabb kalandba sodorja: ezúttal régi szerelme, Leta Lestrange is felbukkan, de mellette vannak az első részben megismert barátai, a két csinos varázslónő, a legilimentor Queenie (Alison Sudol) és az auror Propentina (Kather
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szerinted szükség volt-e Szatmárnémetiben plázára?
Természetesen, már ideje volt, hogy végre itt is legyen valami
Plázára igen, de ez gyenge
Mindegy, hogy van pláza vagy nincs
Felesleges, Szatmár túl kicsi hozzá
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. november 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csomag leveles tészta, 20 dkg sütőtök, 1/2 fej lila hagyma, 10 dkg lágy kecskesajt, 5 dkg dió, ...