Több mint 200 érem idén a 12 éves Loga Dance Schoolnak
Utoljára módositva: 2019-11-08 10:20:13

Idén is rangos gálán ünnepelte születésnapját a szatmárnémeti Loga Dance School, amelynek gálaműsora zsúfoltságig megtöltötte a Szakszervezetek Művelődési Házában a nagy előadóterem nézőterét.

A szervezők a közleményükben hangsúlyozták, hogy az eseményre szóló jegyek két hét alatt elkeltek. A tizenkettedik szülinapi gálán közel száz sportoló lépett színpadra csütörtök este, akik gyerek, junior vagy felnőtt korosztályban társas- vagy versenytáncot tanulnak.

A Vékony Viktor, Loga Hajnalka páros, illetve Vonház-testvérek, Erik és Ingrid, latintánc és sztenderd táncshow-t mutattak be.

A közönség elé lépett az a két táncpáros is, akik az idei osztályonkénti bajnokságban a döntőig jutottak: a Kengye Ádám, Illés Tamara páros (16–18 évesek, D-osztály) a negyedik helyen zárt, de a Varga Chris, Polák Hanna kettős (12–13 évesek, D-osztály) bajnoki ezüstéremmel tért haza.

A Loga Dance School egyébként idén is csúcsot döntött az versenyeken szerzett döntős érmek számát illetően: 2019-ben több mint 200 sportoló zárt az első hatban.

A tánciskola tizenkét éves fennállása alatt egyébként több mint 4500-an keresték fel őket a tanfolyamokon, vagy edzéseken.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...