Több mint 70 tűzoltó küzd a lángokkal Majtényban
Utoljára módositva: 2017-12-18 10:25:00

Ma hajnalban, pár perccel 4 óra előtt csaptak fel a lángok a nagymajtényi gázszondából — bár pontosan még nem lehet tudni, minek következtében, de a tűzoltók véleménye szerint a berendezés valamely részében történhetett meghibásodás.

A helyszínre a Szatmár megyei Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség hét oltóautója, speciális magaslétrás autója és szinte valamennyi tűzoltója kiérkezett és azóta folyamatosan küzdenek a lángokkal. Közben segítséget kértek és kaptak a Bihar és a Máramaros megyei katasztrófavédelemtől, előbbiből 27, utóbbiból 10 tűzoltó érkezett Nagymajtényba, ahol jelen pillanatban több mint 70 lánglovag igyekszik egyrészt megfékezni a tüzet, másrészt megakadályozni bármiféle robbanást, melynek sajnos nagyon is reális a veszélye.  Helyszíni értesülések szerint az oltási művelet egy vagy több napig is eltarthat.

Cikkünk frissül!

 

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:30
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:30
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 21.
Egy új ismeretség, bár még csak felszínes, mélyen felkavarja, kitölti minden gondolatát, és nem érti, hogyan érhette be eddig kevesebbel.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. március 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...