Több mint kilencezer bírságot rótt ki a rendőrség egy nap alatt
Utoljára módositva: 2019-07-17 14:03:56

Több mint kilencezer bírságot rótt ki a rendőrség kedden a belügyminisztériumi egységek összehangolt, a közrend és a közbiztonság megőrzésére irányuló országos akciója keretében.

A román rendőr-főkapitányság tájékoztatása értelmében 2385 esethez szállt ki a rendőrség a keddi nap folyamán, ezek közül 1904-et az 112-es egységes segélyhívószámon jelentettek. Emellett több mint négyezer járőrcsapat teljesített szolgálatot, és 290 sebességmérő készülékkel figyelték a forgalmat a közutakon.

 

A rendőrség egy nap alatt 765 bűncselekményt észlelt, és hat, országosan vagy nemzetközileg körözött személyt fogtak el.

 

Emellett 9726 bírságot szabtak ki csaknem 3 300 000 lej értékben, és több mint 10 ezer lej értékben koboztak el javakat.

 

A közlekedésrendészet munkatársai a közlekedés biztonsága elleni 106 bűncselekményt észleltek kedden, 665 gépkocsivezetőnek bevonták a jogosítványát, 238 esetben pedig elvették a jármű forgalmi engedélyét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...