Több mint kilencezer bírságot rótt ki a rendőrség egy nap alatt
Utoljára módositva: 2019-07-17 14:03:56

Több mint kilencezer bírságot rótt ki a rendőrség kedden a belügyminisztériumi egységek összehangolt, a közrend és a közbiztonság megőrzésére irányuló országos akciója keretében.

A román rendőr-főkapitányság tájékoztatása értelmében 2385 esethez szállt ki a rendőrség a keddi nap folyamán, ezek közül 1904-et az 112-es egységes segélyhívószámon jelentettek. Emellett több mint négyezer járőrcsapat teljesített szolgálatot, és 290 sebességmérő készülékkel figyelték a forgalmat a közutakon.

 

A rendőrség egy nap alatt 765 bűncselekményt észlelt, és hat, országosan vagy nemzetközileg körözött személyt fogtak el.

 

Emellett 9726 bírságot szabtak ki csaknem 3 300 000 lej értékben, és több mint 10 ezer lej értékben koboztak el javakat.

 

A közlekedésrendészet munkatársai a közlekedés biztonsága elleni 106 bűncselekményt észleltek kedden, 665 gépkocsivezetőnek bevonták a jogosítványát, 238 esetben pedig elvették a jármű forgalmi engedélyét.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...