Több munkást kérnek a megyei utakra
Utoljára módositva: 2018-05-14 12:46:55

A Szatmár megyei utak karbantartásával a Kolozs megyei Diferit Kft. foglalkozik. A megyei tanács munkatársai ellenőrzik a kivitelezést, és a hatékonyság érdekében több munkást kérnek.

A megyei utak karbantartásával megbízott cégek az ütemterv szerint dolgoznak, derül ki a Szatmár Megyei Tanács szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményéből. Május 10-én a Diferit Kft. munkatársai a Szokond–Kisszokond, Hadad és a Szilágy megyei határ közötti útszakaszon s a Felsőboldád felé vezető megyei úton végeztek karbantartási munkálatokat. A megyei tanács alelnöke, Ioan Rus és a műszaki osztály vezetője, Ioan Şereş a helyszínen végeztek terepszemlét, megvizsgálva a kivitelezés minőségét, illetve azt, hogy betartja-e a kivitelező az előre meghatározott ütemtervet. Az említett útszakaszokon kátyúzási és nagy útfelületen zajló aszfaltozási munka zajlik. A megyei tanács vezetősége arra a következtetésre jutott, hogy a kátyúzási munkálatok mihamarabbi befejezése érdekében indokolt lenne az útjavítást végző munkások számának növelése. Ennek érdekében a megyei tanács írásban szólította fel a kivitelezőt, s a jövő hét folyamán találkozóra hívják a cég képviselőit, hogy megbeszéljék a munkálatok gyakorlatba ültetésének szakaszait.

Jelenleg a 196-os jelzésű megyei út–Nántű–Bábca–Máramaros megyei határ, a Gombáspuszta–Szárazberek, az Erdőd–Magyargéres–Gyöngy–Ákos, a Szatmárnémeti–Lázári–Szárazberek, az Alsószopor–Szilágy megyei határ és a 19-es országút–Felsőboldád útszakaszon dolgoznak a Diferit Kft. munkatársai, míg a Tasnád–Tasnádszilvás–Sződemeter–Érkőrös, a Szatmárudvari–Batiz, az Ákos–Újnémet, az Avasújváros–Máramaros megyei határ, a Nagyároly–Kaplony, a Szokond–Kisszokond és a Lajosmajor–Vadaspuszta közötti megyei utak javítási munkálataira vonatkozó munkakezdési parancsot már aláírta a megyei tanács, s csak a kivitelezőn múlik, mikor kezd el dolgozni. A garancia alatt levő utak közül a legtöbbet május 10-ig megjavította a kivitelező, jelenleg a Piskolt–Érendréd, Szatmárnémeti–Szárazberek útszakaszokon dolgoznak a munkások.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
22 mérföld
Ma, 20:45
Egy külföldre kihelyezett elit CIA-ügynök (Mark Wahlberg) szigorúan titkos megbízást kap: egy rendőrtisztet kell kicsempésznie az országból, aki veszélyes információk birtokában van. A küldetés során mindössze 22 mérföldet kell megtenniük a reptérig, ahol különgép várja őket indulásra készen. Az odavezető út azonban koránt sem bizonyul simának: a taktikai egységnek korrupt rendőrökkel, profi bűnözőkkel és felfegyverzett helyiekkel is fel kell venniük a harcot, akik mind a titokzatos informátor k
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. október 18.
Ha megtudja, hogy egy korábbi nézeteltérése félreértésből adódott, azonnal tisztázza a helyzetet és hozza helyre a korábbi harmóniát.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. október 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...