Több munkást kérnek a megyei utakra
Utoljára módositva: 2018-05-14 12:46:55

A Szatmár megyei utak karbantartásával a Kolozs megyei Diferit Kft. foglalkozik. A megyei tanács munkatársai ellenőrzik a kivitelezést, és a hatékonyság érdekében több munkást kérnek.

A megyei utak karbantartásával megbízott cégek az ütemterv szerint dolgoznak, derül ki a Szatmár Megyei Tanács szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményéből. Május 10-én a Diferit Kft. munkatársai a Szokond–Kisszokond, Hadad és a Szilágy megyei határ közötti útszakaszon s a Felsőboldád felé vezető megyei úton végeztek karbantartási munkálatokat. A megyei tanács alelnöke, Ioan Rus és a műszaki osztály vezetője, Ioan Şereş a helyszínen végeztek terepszemlét, megvizsgálva a kivitelezés minőségét, illetve azt, hogy betartja-e a kivitelező az előre meghatározott ütemtervet. Az említett útszakaszokon kátyúzási és nagy útfelületen zajló aszfaltozási munka zajlik. A megyei tanács vezetősége arra a következtetésre jutott, hogy a kátyúzási munkálatok mihamarabbi befejezése érdekében indokolt lenne az útjavítást végző munkások számának növelése. Ennek érdekében a megyei tanács írásban szólította fel a kivitelezőt, s a jövő hét folyamán találkozóra hívják a cég képviselőit, hogy megbeszéljék a munkálatok gyakorlatba ültetésének szakaszait.

Jelenleg a 196-os jelzésű megyei út–Nántű–Bábca–Máramaros megyei határ, a Gombáspuszta–Szárazberek, az Erdőd–Magyargéres–Gyöngy–Ákos, a Szatmárnémeti–Lázári–Szárazberek, az Alsószopor–Szilágy megyei határ és a 19-es országút–Felsőboldád útszakaszon dolgoznak a Diferit Kft. munkatársai, míg a Tasnád–Tasnádszilvás–Sződemeter–Érkőrös, a Szatmárudvari–Batiz, az Ákos–Újnémet, az Avasújváros–Máramaros megyei határ, a Nagyároly–Kaplony, a Szokond–Kisszokond és a Lajosmajor–Vadaspuszta közötti megyei utak javítási munkálataira vonatkozó munkakezdési parancsot már aláírta a megyei tanács, s csak a kivitelezőn múlik, mikor kezd el dolgozni. A garancia alatt levő utak közül a legtöbbet május 10-ig megjavította a kivitelező, jelenleg a Piskolt–Érendréd, Szatmárnémeti–Szárazberek útszakaszokon dolgoznak a munkások.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nünberg környékén. Jelentkezni...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség (nő-férfi) beteggondozói munkakörben, Bayern-Nürnberg környékén. jelentkezni...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A kém, aki dobott engem
Ma, 20:45
Audrey (Mila Kunis) és Morgan (Kate McKinnon) a legjobb barátnők, élnek, mint hal a vízben a nyüzsgő Los Angelesben. Egészen addig, amíg ki nem derül, hogy Audrey expasija (Justin Theroux) kém, és elszánt bérgyilkosok üldözik, akik történetesen épp a csajok lakásán kötnek ki. A duó akcióba lendül, és beszáll a nemzetközi kémjátszmába, csak egy a gond: halvány lila gőzük sincs, hogy mit csinálnak. A szálak Európába vezetnek, és miközben az önjelölt Mata Harik a nyomukban lihegő gyilkosokkal próbá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. augusztus 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1/2 csomag leveles tészta, 50 dkg csiperke gomba, 30 dkg füstölt kolbász, 2 gerezd fokhagyma, 6 dl tej, ...