Több száz EURES-állás
Utoljára módositva: 2019-05-13 11:33:10

Frissítették az európai foglalkoztatási hálózatban (EURES) meghirdetett állások listáját, ebben az időszakban közel ötszáz munkahelyre várnak külföldi vendégmunkásokat Románián kívül működő európai cégek.

Feneketlen kút a spanyol mezőgazdasági ágazat munkaerőpiaca, most is ide keresik a legtöbb munkást, Spanyolországnak száz mezőn dolgozó emberre van szüksége. Magyarországra árupakolókat, pénztárosokat, asztalosokat, állványépítőket, eladókat, pékeket, mészárosokat, kuktákat, szakácsokat és cukrászokat keresnek. A norvég cégek állásajánlata villanyszerelői és autószerelői állásokról szól, Németország hetvennégy állást hirdetett meg a közös európai álláslistán, ott főleg ipari mosókra és kamionsofőrökre van szükség. Ausztriában bútor-összeszerelőket és erdészeti munkásokat keresnek, holland és belga cégeknek eperszedőkre, kerti munkásokra, gyümölcsössel foglalkozókra van szükségük. Angliában patikusokat, Szlovákiában üvegezőket, Írországban kamionsofőröket, Lengyelországban lakatosokat, Svédországban pizzasütőket, Franciaországban pedig szállodai mindenest keresnek.

Akik élnének a külföldi munkavállalás lehetőségével, azok a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) Szatmárnémeti, Ion Ghica 36. szám alatti székházában, az ügynökség EURES-munkatársánál érdeklődhetnek a munkahelyekkel kapcsolatos részletek iránt. Az intézmény telefonszáma: 0261.770.237.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Herkules legendája
Ma, 21:20
Herkules végzete születésekor elrendeltetett: Zeusz megjósolta, ő lesz az, aki legnagyobb harcosként a zsarnoki uralmat megdöntve elhozza a békét.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 19.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...