Többen voltak, mint az első börzén
Utoljára módositva: 2014-09-10 16:27:34

A tavasszal megtartott, első nagykárolyi Baba-mama Börze is nagy népszerűségnek örvendett, azonban az elmúlt hétvégi hasonló rendezvény még több érdeklődőt vonzott.

Nagy sikerrel zajlott le szombaton a nagykárolyi Baba-mama Klub által szervezett börze. Gindele Enikő Andreát, a nagykárolyi klub alapítóját arról kérdeztük, mennyire érzi sikeresnek az őszi börzét, lesz-e folytatás. „Igen, mindenképpen azt tudom mondani, sikeres volt a rendezvényünk. A számadatok alapján, 35 eladó anyuka, 10 támogató, több önkéntes, és fel nem tudom becsülni. hány látogató, vásárló. Bár úgy tűnhet, nem sok szervezést igényel egy ilyen esemény tető alá hozása, elárulom, ez nem így van, nagyon sok szervezés és odafigyelés szükséges. Főleg akkor, ha két olyan anyukáról van szó, akiket két-két kisgyermek vár otthon. Míg az első baba-mama börze amolyan próbálkozás volt, a második börze megerősített abban, hogy komoly igény van erre, mind a vásárlók, mind az eladók körében. Ez arra kell sarkalljon minket, hogy komolyan elgondolkodjunk a folytatáson. A nagykárolyi börze jogi hátterét a PRO VILLA KARUL non-profit egyesület biztosítja, amelynek keretében működik a nagykárolyi Baba-mama Klub. A börze nem profitorientált, az összes börzével kapcsolatos támogatás egyesületünk számlájára kerül, és a klubtevékenységeket finanszírozzuk belőle. A börze szervezése több embernek az önkéntes munkáját jelenti, és nem szeretnénk kihasználni támogatóink és önkénteseink jóindulatát azzal, hogy túl gyakran kérjük fel őket erre. A börze főtámogatója és a tombola támogatója a Digitalis gyógyszertár, de ezúton is szeretnénk megköszönni mindent a Novecom Kft.-nek a helyszínért, a Golden Lady butiknak, a Retrolibris boltnak, Todoran Boginak a tombolatámogatásért, a Caritas alapítványnak, a Headbanger’s Caffénak, a gencsi kultúrotthonnak és az Union Glass Kft.-nek az asztalok kölcsönzéséért, a Creaţii publicitare Kft.-nek a plakát szerkesztéséért és kedvezményes kinyomtatásáért. Külön köszönet Márkus Katalin, Baumgartner Ildikó, Tillinger Edit óvó néniknek a gyerekek foglalkoztatásáért, Todoran Boginak a gyerekzumbáért, Kis Gabinak, Simay Zsoltnak, Kir Norbertnek, Diaconu Laurenţiunak, Mészáros Árpádnak, Gindele Zsoltnak a szervezéssel járó segítségért. Kihasználom az alkalmat, hogy megköszönjem Székely Rékának, hogy annak idején elfogadta felkérésemet, hogy együtt szervezzük a baba-mama klubot, és azóta is nagy lelkesedéssel teszi ezt. Jövőbeli terveinkről annyit mondanék, hogy ősszel szeretnénk megünnepelni a klub alapításának harmadik évfordulóját, és reméljük, októbertől sikerül folytatnunk a találkozókat. Jelenleg sajnos nincs termünk, ahol találkozhatnánk, azonban remélem, a város vezetősége segít ezen a gondunkon” — mondta Gindele Enikő Andrea.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Kingsman: Az aranykör
Ma, 21:40
Ha a világot valami rettenetes baj, világuralomra törő főgonosz vagy más efféle rémség fenyegeti, akkor sem kell félnünk: van szakember, aki megállítja a gonoszságot. A Kingsman közelharcra és rejtvényfejtésre egyaránt tökéletesen kiképzett, úriember ügynökei majdnem mindig tudják, mi a teendő. De néha a "majdnem mindig" is kevés. Az új ellenség (Julianne Moore) természetesen világuralomra tör, valószínűleg őrült, és biztosan lángész: sikeresen csapdába csalja a Kingsman-csapatot, és felrobbantj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 23.
Kerülje ma a stresszel járó helyzeteket, mert jót tenne végre egy kis nyugalom. Inkább a jövőről álmodozzon, mint hogy a múltat idézgesse!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. szeptember 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...