Többen voltak, mint az első börzén
Utoljára módositva: 2014-09-10 16:27:34

A tavasszal megtartott, első nagykárolyi Baba-mama Börze is nagy népszerűségnek örvendett, azonban az elmúlt hétvégi hasonló rendezvény még több érdeklődőt vonzott.

Nagy sikerrel zajlott le szombaton a nagykárolyi Baba-mama Klub által szervezett börze. Gindele Enikő Andreát, a nagykárolyi klub alapítóját arról kérdeztük, mennyire érzi sikeresnek az őszi börzét, lesz-e folytatás. „Igen, mindenképpen azt tudom mondani, sikeres volt a rendezvényünk. A számadatok alapján, 35 eladó anyuka, 10 támogató, több önkéntes, és fel nem tudom becsülni. hány látogató, vásárló. Bár úgy tűnhet, nem sok szervezést igényel egy ilyen esemény tető alá hozása, elárulom, ez nem így van, nagyon sok szervezés és odafigyelés szükséges. Főleg akkor, ha két olyan anyukáról van szó, akiket két-két kisgyermek vár otthon. Míg az első baba-mama börze amolyan próbálkozás volt, a második börze megerősített abban, hogy komoly igény van erre, mind a vásárlók, mind az eladók körében. Ez arra kell sarkalljon minket, hogy komolyan elgondolkodjunk a folytatáson. A nagykárolyi börze jogi hátterét a PRO VILLA KARUL non-profit egyesület biztosítja, amelynek keretében működik a nagykárolyi Baba-mama Klub. A börze nem profitorientált, az összes börzével kapcsolatos támogatás egyesületünk számlájára kerül, és a klubtevékenységeket finanszírozzuk belőle. A börze szervezése több embernek az önkéntes munkáját jelenti, és nem szeretnénk kihasználni támogatóink és önkénteseink jóindulatát azzal, hogy túl gyakran kérjük fel őket erre. A börze főtámogatója és a tombola támogatója a Digitalis gyógyszertár, de ezúton is szeretnénk megköszönni mindent a Novecom Kft.-nek a helyszínért, a Golden Lady butiknak, a Retrolibris boltnak, Todoran Boginak a tombolatámogatásért, a Caritas alapítványnak, a Headbanger’s Caffénak, a gencsi kultúrotthonnak és az Union Glass Kft.-nek az asztalok kölcsönzéséért, a Creaţii publicitare Kft.-nek a plakát szerkesztéséért és kedvezményes kinyomtatásáért. Külön köszönet Márkus Katalin, Baumgartner Ildikó, Tillinger Edit óvó néniknek a gyerekek foglalkoztatásáért, Todoran Boginak a gyerekzumbáért, Kis Gabinak, Simay Zsoltnak, Kir Norbertnek, Diaconu Laurenţiunak, Mészáros Árpádnak, Gindele Zsoltnak a szervezéssel járó segítségért. Kihasználom az alkalmat, hogy megköszönjem Székely Rékának, hogy annak idején elfogadta felkérésemet, hogy együtt szervezzük a baba-mama klubot, és azóta is nagy lelkesedéssel teszi ezt. Jövőbeli terveinkről annyit mondanék, hogy ősszel szeretnénk megünnepelni a klub alapításának harmadik évfordulóját, és reméljük, októbertől sikerül folytatnunk a találkozókat. Jelenleg sajnos nincs termünk, ahol találkozhatnánk, azonban remélem, a város vezetősége segít ezen a gondunkon” — mondta Gindele Enikő Andrea.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gnome alone
Ma, 13:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Thor: Ragnarök
Ma, 17:00
A Marvel Studios új filmjében Thort pörölyétől megfosztva bebörtönzik az univerzum túlsó felén. Az idővel versenyt futva próbál visszajutni Asgardba, és megállítani a Ragnarököt; egy háborút, ami otthonának pusztulásával és az asgardi civilizáció eltűnésével járhat, és amit egy mindenható új ellenség, a könyörtelen Hela idézett elő. Először azonban túl kell élnie egy halálos gladiátorviadalt, amelyben ellenfele korábbi szövetségese és szintén a Bosszúállók tagja: a hihetetlen Hulk!
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 22.
Olyasvalakinek próbálja elmagyarázni a véleményét, aki eleve elzárkózik előle. Találja meg mi az oka, hogy így viszonyul Önhöz!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. november 22.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...