Többszintű lesz az ifibajnokság
Utoljára módositva: 2017-08-11 17:05:09

A Román Labdarúgó-szövetség döntése szerint idén kvalifikációs csoportmeccsekkel kezdődik a 17, illetve 19 éven aluliak korosztályos bajnoksága, és a szériák legjobbjai folytathatják ebben az idényben az elitligás szereplést. 

Mint ismeretes, a 19 évesek között az elmúlt idényen a Szatmárnémeti LPS és a Szatmárnémeti FC Olimpia is az ország legjobbjai között volt, sőt, a LPS négyesdöntőt is játszott, végül az országos negyedik helyen zárt. Idén mindkét korosztályban a Zilahi Atletic, a Tordai Sticla Arieșul, a Kolozsvári Ardealul és a Kolozsvári LPS-vel szerepelnek együtt a szatmáriak a 14-es számú csoportban. A kvalifikáció augusztus 19. – október 7. között zajlik.

Most 19 kvalifikációs csoport van, a legjobbak jutnak az elitligában, a többiek 10 regionális csoportba osztva folytatják majd a bajnokságot. E 10 széria legjobb 8 első helyezettje ezután egy zónatornán is részt fog venni, a két csoport legjobbjai pedig döntőt fognak játszani május 13-án.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Az Emoji-film
Ma, 15:00
Még nincs minden felfedezve: feltérképezetlen univerzumok vesznek körül minket, még ha nem is tudunk róluk - talán azért, mert nagyon kicsik. Az okostelefonjában például mindenkinek van: egy boldog völgy, ahol a különféle szmájlik és hangulatjelek élnek és dolgoznak. Ám mindig mosolygós és kacsingatós békéjüket megzavarja egyikük, aki kerek fejébe veszi, hogy kideríti, mi van a völgyükön túl. Kalandos vándorútra indul, amelynek során neki és társainak egyre veszélyesebb alkalmazások kerülnek útj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A sötét torony
Ma, 19:20
Léteznek más világok is. Roland Deschain (Idris Elba) az utolsó Harcos, a hatlövetű mestere örök harcot vív Walter O Dimmel (Matthew McConaughey), a feketébe öltözött emberrel, hogy megvédje a Setét Torony épségét. A Torony ugyanis az univerzum tengelye, ha egyszer leomlik, minden világ elpusztul. A tét hatalmas - nem volt még ennél több, amit egy csapatában megnyerhetett vagy elveszíthetett valaki. A Jó és a Gonosz erői összecsapnak: csak Roland lovag és az ő különleges fegyverei akadályozhatjá
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Számodra milyen az álomnyaralás?
Csakis a tengerpart jöhet szóba
Magashegyi túrázás az igazi
Városnézés és felfedezés a legjobb
Bulizás egy partinyaraláson
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 3 db fehér zselatinlap, 1 vaníliarúd, 5 dl habtejszín, 5 dkg + 1–2 tk. cukor, 25 dkg fekete ...