Többszintű lesz az ifibajnokság
Utoljára módositva: 2017-08-11 17:05:09

A Román Labdarúgó-szövetség döntése szerint idén kvalifikációs csoportmeccsekkel kezdődik a 17, illetve 19 éven aluliak korosztályos bajnoksága, és a szériák legjobbjai folytathatják ebben az idényben az elitligás szereplést. 

Mint ismeretes, a 19 évesek között az elmúlt idényen a Szatmárnémeti LPS és a Szatmárnémeti FC Olimpia is az ország legjobbjai között volt, sőt, a LPS négyesdöntőt is játszott, végül az országos negyedik helyen zárt. Idén mindkét korosztályban a Zilahi Atletic, a Tordai Sticla Arieșul, a Kolozsvári Ardealul és a Kolozsvári LPS-vel szerepelnek együtt a szatmáriak a 14-es számú csoportban. A kvalifikáció augusztus 19. – október 7. között zajlik.

Most 19 kvalifikációs csoport van, a legjobbak jutnak az elitligában, a többiek 10 regionális csoportba osztva folytatják majd a bajnokságot. E 10 széria legjobb 8 első helyezettje ezután egy zónatornán is részt fog venni, a két csoport legjobbjai pedig döntőt fognak játszani május 13-án.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 23.
Figyelmetlen és kissé szétszórt. Egy új szerelem tereli el a figyelmét. Választottja nagyon megtisztelőnek érzi, hogy gondolt rá.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 23.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...