Tocsogunk az ócskapiacon
Utoljára módositva: 2014-01-31 08:50:33

Hetek óta bokáig érő vízben lehet csak megközelíteni a szatmárnémeti ócskapiac egyik felét. Csatornadugulásról van szó, gyanítják többen is, de senkinek nem jutott még eszébe értesíteni a csatornázási műveket, tegnap úgy értesültünk, az ócskapiaci dugulásról mind ez idáig senki nem tett bejelentést. A piacgondnok a piac elárasztott oldalán működő kioszkosokat hibáztatja a dugulásért, akik pedig egymásra hárítják a felelősséget, ugyanis a kiszállásért és a hibaelhárításért fizetni kell az Apaservnek. A lényeg mégis inkább az, hogy ebben az évben épp a korszerűsítésre hivatkozva emelt helyárakat a piacgondnokság a városi piacokon, mégsem képes kezelni a helyzetet. A bokáig érő víz miatt a bérleti díjat fizető eladók nem tudják használni a piacnak ezt a részét, az őket kereső vevők pedig szintén távol maradnak az eladóhelyektől, senkinek sincs kedve ahhoz, hogy a téli időszakban átázott cipőben járja a piacot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 16:55
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 19.
Engedjen ösztönös megérzéseinek és ne gondolkodjon a lehetséges következményeken! Különösen azokra igaz ez, akik partnert keresnek.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...