Tocsogunk az ócskapiacon
Utoljára módositva: 2014-01-31 08:50:33

Hetek óta bokáig érő vízben lehet csak megközelíteni a szatmárnémeti ócskapiac egyik felét. Csatornadugulásról van szó, gyanítják többen is, de senkinek nem jutott még eszébe értesíteni a csatornázási műveket, tegnap úgy értesültünk, az ócskapiaci dugulásról mind ez idáig senki nem tett bejelentést. A piacgondnok a piac elárasztott oldalán működő kioszkosokat hibáztatja a dugulásért, akik pedig egymásra hárítják a felelősséget, ugyanis a kiszállásért és a hibaelhárításért fizetni kell az Apaservnek. A lényeg mégis inkább az, hogy ebben az évben épp a korszerűsítésre hivatkozva emelt helyárakat a piacgondnokság a városi piacokon, mégsem képes kezelni a helyzetet. A bokáig érő víz miatt a bérleti díjat fizető eladók nem tudják használni a piacnak ezt a részét, az őket kereső vevők pedig szintén távol maradnak az eladóhelyektől, senkinek sincs kedve ahhoz, hogy a téli időszakban átázott cipőben járja a piacot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. november 25.
Végre visszatért régi önbizalma! Úgy érzi, aki nem értékeli és nem ismeri fel különlegességét, vagyis nem szereti, az nem is érdemli meg Önt.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. november 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...