Töltőállomások e-kocsiknak
Utoljára módositva: 2019-11-15 18:41:32

A 950 000 lej összértékű beruházásnak köszönhetően Szatmárnémeti öt pontján készül el tíz darab villámtöltővel ellátott e-töltőállomás.

Szatmárnémeti az első tíz romániai municípium között van, amely finanszírozást nyert elektromos töltőállomások létrehozására, miután ez év januárjában az önkormányzat megpályázta ezt a Környezetvédelmi Alap Ügyvezetősége (AFM) által kiírt tenderen, írja hivatalos Facebook oldalán a szatmárnémeti városvezetés. A 950 000 lej összértékű beruházásnak köszönhetően a város öt pontján készül el tíz darab villámtöltővel ellátott e-töltőállomás: a Decebal (Várdomb), a Bujorului (József főherceg) utcában, a Traian (Attila) és a Lucian Blaga (Hegyi út) sugárúton, valamint a Romana téren. Már ma is több mint hatvan teljesen elektromos meghajtású autó van Szatmárnémetiben, ezek számát szeretnénk megsokszorozni, ezért foglalkozunk a nyilvános töltőállomások telepítésével, nyilatkozta lapunknak az ügyben Kereskényi Gábor, Szatmárnémeti polgármestere. Az ilyen típusú autók tulajdonosai évek óta mentesülnek a járműadó-fizetési kötelezettség alól, emlékeztetett, Kereskényi reméli, hogy még több környezetbarát jármű lesz a városban, ha elkészülnek a „villanykutak”.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. január 26.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...