Tömegbaleset Nagykároly határában
Utoljára módositva: 2019-02-11 15:49:54

Súlyos, négyautós közlekedési baleset történt a 19–es országúton Nagykároly határában Mezőpetri felé — egy máramarosi rendszámú Dacia Logan sofőrje különösebb körültekintés nélkül, hirtelen balra akart kanyarodni az úttestről, a háta mögül már előzésben lévő BMW–t vezető férfi pedig már hiába kapta el a kormányt, az ütközés elkerülhetetlen volt, a járművek pedig tovább pörögtek, míg a Logan egy autószerelő műhely kerítésébe, a BMW pedig egy kishídfőbe csapódva állt meg.

Az utánuk haladó Hyundait vezető fiatal nő látva a balesetet két lábbal taposott a fékpedálra, nehogy beléjük rohanjon, a mögötte haladó autó sofőrje azonban nem tartott be a követési távolságot a hátulról belerohant a Hyundaiba, amely szó szerint az út menti árokban landolt. A Logan vétkes sofőrjét, a Hyundait vezető nőt, valamint a BMW egyik utasát rohammentővel, de szerencsére csak könnyebb sérülésekkel szállították kórházba — a helyszínelés és a baleset egészen pontos körülményeinek kiderítése jelenleg is tart, az arra indulók forgalomkorlátozásra és torlódásra számítsanak.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 24.
Meg kell tanulnia megfékezni haragját még akkor is, ha egyértelműen Önnek van igaza. Indulatainak erejét csillapítsa határozottsággá!
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. április 24.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...