Tovább folytatják a gyűjtést
Utoljára módositva: 2016-10-28 17:50:52

A nagykárolyi Impreuna-Egymásért Egyesület felhívásának eleget téve alig egy hónap alatt 1,6 millió forintot sikerült összegyűjteni a 14 hónapos Dominik gyógykezelésének költségei – tudtuk meg Lőrincz Zoltántól, az egyesület vezetőjétől.

Dominik édesanyja egymillió forintot vehetett át, s a pénzt azonnal el is vitték Debrecenbe

Az örömhír rövid ideig tartott: a debreceni egészségügyi intézményben ugyanis ismét kiállítottak egy számlát, a kisfiú intenzív osztályon történő ellátása és antibiotikumos kezelése további 3,6 millió forintba kerül.

„A fizetendő összeg egy héttel ezelőtt 5,2 millió forint volt. Dominik apukája ebbe vitt 600 ezret, ennyit kapott ő a számlájára a kampány kezdete óta. Ez nem kevés pénz, 90 millió régi lej. A hétvégén kiürítettem a dobozokat Nagykárolyban és Kaplonyban is, illetve a számlánkat is, valamint összeszedtem a licitekből és az eladásokból beérkezett pénzeket és egyéb adományokat. Így sikerült még kerek 1 millió forintot átadni Dominik anyukájának (plusz 400 lejnyi ételjegyet), már ez az összeg is Debrecenben van, de az adósság október 23-ig így is 3,6 millió forint. Ezért továbbra is arra kérek mindenkit, aki tud segíteni, hogy tegye meg. Lehet pénzt utalni a számlákra, lehet a székhelyen vásárolni a felajánlott ruhákból, bútorokból stb., a tisztító- és tisztálkodási szerekből, lehet használati tárgyakat felajánlani licitre, eladásra. A mai napon zajló Egészségnap elnevezésű akciónk teljes bevétele is Dominik gyógykezelésére megy. Urnát is kihelyezünk, aki eddig nem tudta, hova vihetne be pénzt, az ma megteheti. Helyszín a nagykárolyi Német Demokrata Fórum ifjúsági központja (1 Decembrie 1918 utca 36. száma, a bíróság mellett). Kapunyitás 9.30-kor.

Emellett a Free Wolves Spirit motorosai is Dominiknak gyűjtöttek tegnapi szezonzáró bulijukon, decemberben pedig a Máltai Szeretetszolgálat Szatmárnémetiben szervez jótékonysági gálaműsort a kisfiú megsegítésére. Egy másik szatmárnémeti egyesület, a BeActive is Dominiknak gyűjt. Összefogással segíthetünk!” – mondta Lőrincz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 18:30
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 20:30
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 21.
Egy új ismeretség, bár még csak felszínes, mélyen felkavarja, kitölti minden gondolatát, és nem érti, hogyan érhette be eddig kevesebbel.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...