Tovább folytatják a gyűjtést
Utoljára módositva: 2016-10-28 17:50:52

A nagykárolyi Impreuna-Egymásért Egyesület felhívásának eleget téve alig egy hónap alatt 1,6 millió forintot sikerült összegyűjteni a 14 hónapos Dominik gyógykezelésének költségei – tudtuk meg Lőrincz Zoltántól, az egyesület vezetőjétől.

Dominik édesanyja egymillió forintot vehetett át, s a pénzt azonnal el is vitték Debrecenbe

Az örömhír rövid ideig tartott: a debreceni egészségügyi intézményben ugyanis ismét kiállítottak egy számlát, a kisfiú intenzív osztályon történő ellátása és antibiotikumos kezelése további 3,6 millió forintba kerül.

„A fizetendő összeg egy héttel ezelőtt 5,2 millió forint volt. Dominik apukája ebbe vitt 600 ezret, ennyit kapott ő a számlájára a kampány kezdete óta. Ez nem kevés pénz, 90 millió régi lej. A hétvégén kiürítettem a dobozokat Nagykárolyban és Kaplonyban is, illetve a számlánkat is, valamint összeszedtem a licitekből és az eladásokból beérkezett pénzeket és egyéb adományokat. Így sikerült még kerek 1 millió forintot átadni Dominik anyukájának (plusz 400 lejnyi ételjegyet), már ez az összeg is Debrecenben van, de az adósság október 23-ig így is 3,6 millió forint. Ezért továbbra is arra kérek mindenkit, aki tud segíteni, hogy tegye meg. Lehet pénzt utalni a számlákra, lehet a székhelyen vásárolni a felajánlott ruhákból, bútorokból stb., a tisztító- és tisztálkodási szerekből, lehet használati tárgyakat felajánlani licitre, eladásra. A mai napon zajló Egészségnap elnevezésű akciónk teljes bevétele is Dominik gyógykezelésére megy. Urnát is kihelyezünk, aki eddig nem tudta, hova vihetne be pénzt, az ma megteheti. Helyszín a nagykárolyi Német Demokrata Fórum ifjúsági központja (1 Decembrie 1918 utca 36. száma, a bíróság mellett). Kapunyitás 9.30-kor.

Emellett a Free Wolves Spirit motorosai is Dominiknak gyűjtöttek tegnapi szezonzáró bulijukon, decemberben pedig a Máltai Szeretetszolgálat Szatmárnémetiben szervez jótékonysági gálaműsort a kisfiú megsegítésére. Egy másik szatmárnémeti egyesület, a BeActive is Dominiknak gyűjt. Összefogással segíthetünk!” – mondta Lőrincz.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
The Disaster Artist
Ma, 17:45
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Nincs kiszállás
Ma, 19:40
Egy életunt biztosítási ügynök egyhangú, mindennapi ingázása hirtelen izgalmas fordulatot vesz, amikor egy titokzatos idegen leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. január 16.
Valaki a környezetében folyamatosan igyekszik kitérni a véleménynyilvánítás elől és ezzel az Ön dolgát nehezíti meg. Követeljen tőle állásfoglalást!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. január 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók a szufléhoz: 2 dl zsíros tej, 8 dkg darált mák, 4 dkg porcukor, 4 db vajas kifli, 2 ...