Továbbra is százszázalékos a Sportlíceum 17 éven aluliak focicsapata
Utoljára módositva: 2019-08-22 13:02:49

A Szatmárnémeti Sportlíceum mindkét nagy korosztályos csapata megnyerte a szerdai bajnoki mérkőzését Nagybányán a 2-es Számú Iskolai Sportklub ellen.

Mihai Sabău-Svegler 19 éven aluli legénysége 4–2-re győzött a maramarosiak vendégeként, és ezzel megerősítette az első helyét a 11. csoport táblázatában. A 7 csapatos szériát a Kolozsvári CFR vezeti 9 ponttal, őt követi a 7 pontos Kolozsvári Viitorul és a LPS. A Viitorulnak viszont +9, míg a LPS-nek –1 a gólkülönbsége.

A 17 éven aluliak viszont folytatják hibátlan teljesítményüket: Abrudan Róbert edző csapata 5–4-re nyert Nagybányán úgy, hogy a szünetben 3–1-es szatmári vezetést mutatott az eredményjelző. Raț kétszer, Chiș háromszor volt eredményes a CSS2 otthonában, így a széria egyetlen százszázalékos csapataként, 12 ponttal állnak az élen. Két 6 pontos csapat, a CSS2 (egy meccsel kevesebbet játszottak) és a Kolozsvári LPS követi a szatmáriakat a táblázatban.

Abrudan csapatának egyébként ez volt az idénybeli első meccs, amikor teljes létszámban fejezték be a találkozót, nem volt kiállított játékosuk.

A 16 évesek az elitliga 3. csoportjának 4. fordulójában az idénybeli első vereségét szenvedte el: a Cosmin Iuhas, Cristian Popa edzőpáros legényei hazai pályán 7–1-re kaptak ki a Kolozsvári Universitateától. A szériát az Aradi UTA veretlenül, 9 ponttal vezeti, a 6 pontos Kolozsvári U, a Temesvári ASU Politehnica, a Kolozsvári CFR és a Szatmárnémeti LPS a következő helyeken osztóznak, a gólkülönbség választja el őket egymástól. A LPS –4-es különbséggel az 5. helyet foglalja el a 10 csapatos tabellán.

Ezen a hétvégén a LPS két nagy korosztályos csapata szabadnapos lesz, míg a 16 évesek Temesváron lépnek pályára.

Eredmények

U19-es korosztály, regionális selejtező, 11. csoport, 4. forduló: Nagybányai CSS2 – Szatmárnémeti LPS 2–4.

U17-es korosztály, regionális selejtező, 11. csoport, 4. forduló: Nagybányai CSS2 – Szatmárnémeti LPS 4–5.

U16-os korosztály, elitliga, 3. csoport, 4. forduló: Szatmárnémeti LPS – Kolozsvári Universitatea 1–7.

Pesek Attila

(archív felvétel)

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. november 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...