Traktor versus Volkswagen
Utoljára módositva: 2019-07-07 17:59:50

Nem megszokott balesethez és két, gyanús haláseset besorolású esethez is riasztották a rendőrséget, valamint a nagykárolyi katasztrófavédelmet a hét végén.

Majd’minden sofőrrel előfordult már, hogy ilyen vagy olyan ok miatt menet közben fél kerékkel átlóg a szembe sávba — de amikor az ott haladó is átlóg fél kerékkel a szembe sávba, abból rendszerint baleset lesz. Mint ahogy történt szombaton kora délután Balotafaluban, ahol egy Bihar megyei Volkswagen és egy helyi traktor ütközött frontálisan a félkerekes „átlógás” miatt. Szerencsére a balesetben személyi sérülés nem történt, viszont mindkét járműben jelentős anyagi kár keletkezett.

 

Két férfit is holtan találtak

 

Szombaton délután a 112–es egységes segélyhívón riasztották a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőség nagykárolyi egységét az aggódó családtagok, mert nem tudtak kapcsolatba lépni az egyik tömbház negyedik emeleti lakásában lakó hozzátartózójukkal — a kiérkező tűzoltók a létrásautó segítségével jutottak fel a teraszra, majd az erkélyajtón keresztül a lakásba, ahol sajnos beigazolódott a család félelme: az 54 éves férfit már holtan találták.

Vasárnap délelőtt ugyancsak az egységes segélyhívón riasztották a hatóságokat, ekkor Szatmárnémeti határában, az egyik Sárerdő környéki ingatlanban bukkantak rá az 52 éves férfi élettelen testére — a megyei mentőszolgálat kiérkező egysége már csak a halál beálltát tudta megállapítani, míg annak pontos okát az igazságügyi orvos szakértői vizsgálat deríti majd ki, illetve zárja ki teljes bizonyossággal az idegenkezűséget.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...