×
2020. 04 08.
Szerda
Dénes
13 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.44 RON
100HUF = 1.34 RON
Vidék

Túrterebes és Sárközújlak is döntött

2020.02.17 - 08:18
Megosztas :
 • Túrterebes és Sárközújlak is döntött

  Vasárnap mozgalmas napja volt több helyi RMDSZ szervezetnek is, hiszen küldöttgyűlések zajlanak ebben az időszakban. Újabb község és város listája készült el, Túrterebesé és Sárközújlaké.

  Megyeszerte zajlanak az RMDSZ helyi szervezeteinek közgyűlései. „Túrterebes mindig képes volt a megújulásra. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy vasárnap délután egy fiatalokból álló, új csapattal találkoztunk a közgyűlésen, akik itthon dolgoznak, akik itthon vállalkoznak és akik itthon képzelik el mind a maguk, mind a családjuk jövőjét. Itthon. Túrterebesen, Szatmár megyében” — hívta fel a figyelmet egy nagyon erős pontjára a túrterebesi csapatnak Pataki Csaba, az RMDSZ Szatmár megyei szervezetének elnöke, aki Nagy Szabolcs ügyvezető elnökkel együtt vett részt a közgyűlésen. A gyűlésen nem csak arról döntöttek, hogy bizalmat szavaznak Maier Nándornak, de rangsorolták is a tanácsosjelölteket. A polgármesterjelölt fiatalkora ellenére idősebbek bölcsességével rendelkezik, amikor arra kér mindenkit, hogy pozitív dolgokra figyeljenek mind a kampány száz napja alatt, mind a megválasztásukat követő időszakban.

  A megyei vezetőség útja Túrterebesről Sárközújlakra vezetett, ahol az RMDSZ városi szervezete csaknem 400 lakos jelenlétében nyilatkozott arról, hogy milyen jövőt is szeretne. „Az Adorjánban jelen lévő csaknem 200 ember és a Sárközújlakon megjelent több mint 170 küldött részvétele legitimitást ad a választottaknak. Feladatuk van bőven, és ebben a csapatban mindenkinek tudunk helyet találni, aki dolgozni akar ezért a városért és ezért a közösségért” — értékelte a megmozdulást Pataki Csaba, akinek a tanácselnök-jelöltségét is megerősítették a küldöttek. „Jó munkát kívánok a csapatnak az elkezdett tervek megvalósításához, és erőt a következő időszakban előttünk álló kampányhoz” — tette hozzá a megyei RMDSZ elnöke. Piricsi Arthur polgármester eddigi munkájának sikerességét is jelzi, hogy ennyi támogatója van az RMDSZ munkájának, így nem véletlen, hogy újraválasztásában is segíteni akarnak neki. A tanácsosi listát Seer Gyula városi RMDSZ-elnök vezeti.

   

  Cookie