Tűzoltós betörőfogás
Utoljára módositva: 2019-06-11 20:27:31

Nem filmforgatás volt. Megbontották a tetőszerkezetet, és emelőkosárral emelték be a rendőrt, hogy elkapja a padlástérben bujkáló betörőt.

Mindeddig példa nélküli akció helyszíne volt tegnap kora reggel Szatmárnémetiben a Vasile Lucaciu sugárút — valamivel 5 óra után jelentették a 112-es egységes segélyhívón, hogy az egykori szegénykonyha épületének padlásterében feltehetően betörő járkál. Az épület elé percek alatt kiértek ugyan a rendőrök, de magába az épületbe s főleg a padlástérbe nem tudtak bejutni, ezért a Szamos Katasztrófavédelmi Felügyelőségtől kértek segítséget — a tűzoltók annak rendje s módja szerint meg is érkeztek, megbontották a tetőszerkezet cserepeit, majd az emelőkosárral a magasba emelték a golyóálló mellényes rendőrt, aki bemászott a padlástérbe, és átfésülte azt, az illetéktelen behatolót keresve. Meg is találta egy nagy méretű kartonlap alá bújva — megbilincselte a 40 éves férfit, s ahogy jött, úgy mentek, azaz a magas létrás autó emelőkosarában értek földet.

Az illetéktelen behatolót a rendőrség székhelyére szállították kihallgatásra — mivel egy évek óta használaton kívüli, lepusztult, üres épületről van szó, nagy a valószínűsége, hogy a férfi inkább csak tetőt keresett a feje fölé s egy zugot, ahol meghúzhatja magát.

Fotó: presasm.ro

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 21.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...