Új ANL-tömb is épül Nagykárolyban
Utoljára módositva: 2020-02-07 19:52:30

A péntek 12 órára összehívott rendkívüli tanácsülés keretében Nagykároly Helyi Tanácsának tagjai módosították azon európai uniós projektek dokumentációját, amelyek a szociális lakások építését, illetve a tervezett Rekreációs Központ kialakítását célozzák.

A tervezett Rekreációs Központ egy olyan projektet takar, amelynek eredményeképpen a jelenlegi stadion szomszédságában teljesen megújul a most még parlagon heverő terület. Itt kerül kialakításra az uszoda, valamint egy kisebb méretű tornaterem, egy kis focipálya, valamint a szabadtéri sakkpálya.

Ezek mellett változtattak a tervezett 56 lakást magában foglaló ANL-lakások dokumentációján, illetve elfogadták a 2020-as költségvetési többlet felhasználását, valamint a városi körház költségvetésének az idei, F-forrására vonatkozó költségvetését is.

Az új ANL-lakások a már meglévő tömbök mellett kapnak majd helyet, a Teremi út mellett kialakított lakónegyedben. A beruházás összértéke 14,75 millió lej, emellett további 535 500 lejbe kerül az új tömbökhöz vezető út, illetve a közművesítés kialakítása és biztosítása.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. február 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...