Új csendőrparancsnokot neveztek ki
Utoljára módositva: 2014-06-13 09:53:25

Mivel Gheorghe Avram, a Szatmár megyei csendőrség korábbi vezetője korhatáros nyugdíjba vonult, ideiglenesen kinevezték helyére a csendőrség egyik ezredesét, Ovidiu Adrian Popát.

 

Nyugdíjba vonult Gheorghe Avram, aki az elmúlt tíz évben a megyei csendőrség munkájának irányítója volt, helyére pedig a csendőrség egyik tisztjét, Ovidiu Adrian Popa ezredest nevezték ki ideiglenesen. Hat hónap múlva versenyvizsgát hirdetnek majd a felügyelői posztra, akkor dől el, hogy ki vezeti a következő években a fegyveres testületet. A staféta-átadást, amit jelen esetben az alakulat zászlajának átadása jelentett, ünnepélyes körülmények között tartották: a csendőrök díszőrséget álltak, a megyei hivatalosságok pedig beszédeket mondtak. Eugeniu Avram prefektus arról beszélt, hogy a távozó felügyelő jelentős szerepet játszott helyi szinten a csendőrség megalakításában, és kitűnő szervezőként jó csapatot alakított ki. Hozzátette: reméli, utódja tovább viszi majd megkezdett projektjeit. Adrian Ştef, a megyei önkormányzat elnöke odaadó és intelligens vezetőként jellemezte Gheorghe Avramot, akit méltán tekinthetünk követendő példának. Mint elmondta, a nyugdíjba menetel nemcsak valaminek a végét jelenti, de egy új kezdet is egyben, mivel új feladatok, kihívások elé állítja az embert. Dorel Coica szatmárnémeti polgármester — a prefektushoz és a megyei tanácselnökhöz hasonlóan — szintén átadott egy díszoklevelet a nyugdíjba vonuló felügyelőnek, kifejtve, hogy Avram előtt „a polgármesteri hivatal ajtaja mindig nyitva áll”. Ovidiu Adrian Popa 1971-ben született, a bukaresti Alexandru Ioan Cuza Rendőrakadémia jogi karán szerzett diplomát. Több éven keresztül teljesített szolgálatot Tasnádon, majd 2008-től helyezték át Szatmárnémetibe.

Babos Krisztina

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Növények
Eladó nagy étkezési burgonya nagy tételben Börvelyben, 0,70...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Sokkal több mint testőr
Ma, 19:15
Nem könnyű a testőrök sorsa. Pláne, ha egy folyton rinyáló gyilkost kell pátyolgatniuk. A profi védelmi ügynököt (Ryan Reynolds) egy nap szokatlan küldetéssel bízzák meg: halálos ellenségét, a világ egyik leghírhedtebb és legkeresettebb bérgyilkosát (Samuel L. Jackson) kell az oltalmazó szárnyai alá vennie. Bár eddig a stukker másik végéről szagolták a puskaport, az eltökélt testőrnek és a stiklikben járatos gengszternek ezúttal össze kell fognia, hogy - lehetőleg élve - eljussanak a hágai bírós
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc őszi italod?
Forró, citromos tea
Jó meleg kakaó
Isteni forrócsoki
Fűszeres forralt bor
Egyik sem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. szeptember 20.
Képes kiolvasni kedvese szeméből annak kívánságait és ez bizony elbűvöli őt. Alakítsák úgy időbeosztásukat, hogy az estét zavartalanul együtt tölthessék.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. szeptember 20.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...