Új csendőrparancsnokot neveztek ki
Utoljára módositva: 2014-06-13 09:53:25

Mivel Gheorghe Avram, a Szatmár megyei csendőrség korábbi vezetője korhatáros nyugdíjba vonult, ideiglenesen kinevezték helyére a csendőrség egyik ezredesét, Ovidiu Adrian Popát.

 

Nyugdíjba vonult Gheorghe Avram, aki az elmúlt tíz évben a megyei csendőrség munkájának irányítója volt, helyére pedig a csendőrség egyik tisztjét, Ovidiu Adrian Popa ezredest nevezték ki ideiglenesen. Hat hónap múlva versenyvizsgát hirdetnek majd a felügyelői posztra, akkor dől el, hogy ki vezeti a következő években a fegyveres testületet. A staféta-átadást, amit jelen esetben az alakulat zászlajának átadása jelentett, ünnepélyes körülmények között tartották: a csendőrök díszőrséget álltak, a megyei hivatalosságok pedig beszédeket mondtak. Eugeniu Avram prefektus arról beszélt, hogy a távozó felügyelő jelentős szerepet játszott helyi szinten a csendőrség megalakításában, és kitűnő szervezőként jó csapatot alakított ki. Hozzátette: reméli, utódja tovább viszi majd megkezdett projektjeit. Adrian Ştef, a megyei önkormányzat elnöke odaadó és intelligens vezetőként jellemezte Gheorghe Avramot, akit méltán tekinthetünk követendő példának. Mint elmondta, a nyugdíjba menetel nemcsak valaminek a végét jelenti, de egy új kezdet is egyben, mivel új feladatok, kihívások elé állítja az embert. Dorel Coica szatmárnémeti polgármester — a prefektushoz és a megyei tanácselnökhöz hasonlóan — szintén átadott egy díszoklevelet a nyugdíjba vonuló felügyelőnek, kifejtve, hogy Avram előtt „a polgármesteri hivatal ajtaja mindig nyitva áll”. Ovidiu Adrian Popa 1971-ben született, a bukaresti Alexandru Ioan Cuza Rendőrakadémia jogi karán szerzett diplomát. Több éven keresztül teljesített szolgálatot Tasnádon, majd 2008-től helyezték át Szatmárnémetibe.

Babos Krisztina

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 17.
Ha mostanában új vállalkozásba kezdett, itt az ideje, hogy levonja a tanulságot és kijavítsa a nyilvánvaló hibákat, hogy hamarosan elérhesse, amit tervezett.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. július 17.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...