Új elnök, régi célok a Kaplonyi SE-nél
Utoljára módositva: 2019-07-25 14:54:34

A nemsokára kezdődő szezonban is a legjobbak között lenne a Kaplonyi Sportegyesület (Kaplonyi SE) labdarúgócsapata. Mint ismeretes, az előző idényben megnyerte a Kraszna menti csoportot, mi több, az ifik között is listavezető volt.

Silaghi Gábor edző érdeklődésünkre elmondta, hogy már egy hete elkezdték a felkészülést az új idényre: már játszottak is egy barátságos mérkőzést, de többet is terveznek. Két korábbi ifistát is felhoznak a felnőttek közzé. A csapat háza táján újdonság, hogy távozik Boldizsár Edmond, és a védelembe érkezik a rutinos Békési Zoltán.

A klubnak új elnöke van — tudtuk meg —, mégpedig a korábbi B ligás hálóőr, Schrádi Imre látja el a sportegyesület vezetői feladatait. Az edző érdeklődésünkre elmondta, hogy az új idényben is a tavalyihoz hasonló szereplés lesz a célkitűzésük, s reményeik szerint a legjobb három között zárják majd a bajnokságot.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó kertes ház főúton, 25 méteres utcafronttal, 35...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. november 13.)


  KONYHA
  Hozzávalók a húsgolyóhoz: 1 db vöröshagyma (kisebb), 2 gerezd fokhagyma, 1 csokor petrezselyemzöld, 50 dkg darált sertéscomb, 1 db ...