Új fázisban a barkácsbolt
Utoljára módositva: 2019-06-18 18:30:53

Múlt hét végén a második közmeghallgatást is megtartották a szatmárnémeti Decebal híd lábához tervezett barkácsbolt ügyében; a beruházó úgy tájékoztatott, hogy most sem volt ellenvetés ezzel szemben.

Márciusban volt az első nyilvános ülés a most távolságibusz-parkolóként használt parcellára tervezett kereskedelmi egység témájában, az építkezési engedély megszerzése előtt ez a két publikus esemény a kötelező, a múlt heti második közmeghallgatás nyomán a beruházó és az építész elkezdheti az engedélybeszerzéshez kötelező dosszié összeállítását.

Szükség van az összes hatósági engedély bemutatására a városi technikai bizottság előtt, amiket aztán a városi tanácsosoknak is el kell fogadniuk. Ha ez megvan, városrendezési bizonylatot kell kérnie a beruházónak, amelyikben már benne lesz az építési engedély is, és kezdhetik a munkát a helyszínen. Korábban úgy nyilatkozott a beruházó, hogy jövő tavaszig még nem lesz háborgatva a buszparkoló, legkevesebb márciusig még használhatják azt a távolsági járatok járművei. Több mint ezer négyzetméteres épületet húznak majd fel ennek helyére, ha elkezdődik a munka, földszintes épületben üzemelhet majd a barkács- és háztartásicikk-üzlet, de hogy ezt melyik multinacionális cég üzemelteti majd, azt még most sem volt hajlandó elárulni az építtető. Ha elkezdődik a munka, 3–4 hónapot fog igénybe venni az épület befejezése.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Halálos iramban: Hobbs & Shaw
Ma, 14:35
Nyolc film után – melyek összesen csaknem 5 milliárd dolláros bevételt hoztak világviszonylatban – a sorozat most bemutatja az első spinoff filmjét, melyben Dwayne Johnson és Jason Statham tér vissza, mint Luke Hobbs és Deckard Shaw. Amióta a kigyúrt Hobbs, az amerikai Diplomata Biztonsági Szolgálat lojális ügynöke, és a törvényen kívüli Shaw, az egykori brit elit kommandós először összecsaptak 2015-ben a Halálos iramban 7-ben, a duó sorra osztogatta egymásnak a beszólásokat és a pofonokat, mik
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...