Új fázisban a barkácsbolt
Utoljára módositva: 2019-06-18 18:30:53

Múlt hét végén a második közmeghallgatást is megtartották a szatmárnémeti Decebal híd lábához tervezett barkácsbolt ügyében; a beruházó úgy tájékoztatott, hogy most sem volt ellenvetés ezzel szemben.

Márciusban volt az első nyilvános ülés a most távolságibusz-parkolóként használt parcellára tervezett kereskedelmi egység témájában, az építkezési engedély megszerzése előtt ez a két publikus esemény a kötelező, a múlt heti második közmeghallgatás nyomán a beruházó és az építész elkezdheti az engedélybeszerzéshez kötelező dosszié összeállítását.

Szükség van az összes hatósági engedély bemutatására a városi technikai bizottság előtt, amiket aztán a városi tanácsosoknak is el kell fogadniuk. Ha ez megvan, városrendezési bizonylatot kell kérnie a beruházónak, amelyikben már benne lesz az építési engedély is, és kezdhetik a munkát a helyszínen. Korábban úgy nyilatkozott a beruházó, hogy jövő tavaszig még nem lesz háborgatva a buszparkoló, legkevesebb márciusig még használhatják azt a távolsági járatok járművei. Több mint ezer négyzetméteres épületet húznak majd fel ennek helyére, ha elkezdődik a munka, földszintes épületben üzemelhet majd a barkács- és háztartásicikk-üzlet, de hogy ezt melyik multinacionális cég üzemelteti majd, azt még most sem volt hajlandó elárulni az építtető. Ha elkezdődik a munka, 3–4 hónapot fog igénybe venni az épület befejezése.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Downton Abbey
Ma, 20:30
Ősszel a világszerte méltán híres és kedvelt DOWNTON ABBEY sorozat világában játszódó nagyszabású mozifilm kerül a közönség elé. A Crawley család és a szolgálatukban álló elszánt személyzet a Downton birtok fennállásának legfontosabb pillanatára készülődik. Az angol király és királyné látogatásának hírére felbolydul az egész ház, botrányok, románcok, intrikák kezdenek kibontakozni, és az események olyan fordulatot vesznek, hogy hirtelen egész Downton jövője forog kockán… A filmet a sorozat alkot
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók 4–6 pohárhoz: 50 dkg sárgabarack, 25 dkg zabkeksz, 2 dl habtejszín, porcukor, 2 csomag vaníliás cukor, őrölt fahéj. ...