Új fázisban a barkácsbolt
Utoljára módositva: 2019-06-18 18:30:53

Múlt hét végén a második közmeghallgatást is megtartották a szatmárnémeti Decebal híd lábához tervezett barkácsbolt ügyében; a beruházó úgy tájékoztatott, hogy most sem volt ellenvetés ezzel szemben.

Márciusban volt az első nyilvános ülés a most távolságibusz-parkolóként használt parcellára tervezett kereskedelmi egység témájában, az építkezési engedély megszerzése előtt ez a két publikus esemény a kötelező, a múlt heti második közmeghallgatás nyomán a beruházó és az építész elkezdheti az engedélybeszerzéshez kötelező dosszié összeállítását.

Szükség van az összes hatósági engedély bemutatására a városi technikai bizottság előtt, amiket aztán a városi tanácsosoknak is el kell fogadniuk. Ha ez megvan, városrendezési bizonylatot kell kérnie a beruházónak, amelyikben már benne lesz az építési engedély is, és kezdhetik a munkát a helyszínen. Korábban úgy nyilatkozott a beruházó, hogy jövő tavaszig még nem lesz háborgatva a buszparkoló, legkevesebb márciusig még használhatják azt a távolsági járatok járművei. Több mint ezer négyzetméteres épületet húznak majd fel ennek helyére, ha elkezdődik a munka, földszintes épületben üzemelhet majd a barkács- és háztartásicikk-üzlet, de hogy ezt melyik multinacionális cég üzemelteti majd, azt még most sem volt hajlandó elárulni az építtető. Ha elkezdődik a munka, 3–4 hónapot fog igénybe venni az épület befejezése.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. december 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 5 dkg darált mák, 1,85 dl tej, 22 dkg kristálycukor, 20 dkg vaj, 3 db tojás, 30 dkg ...