Új gazdája van a szatmárnémeti EP–irodának
Utoljára módositva: 2012-10-05 10:07:21

A Jobbik Magyarországért Mozgalom egykori tagjának, Szegedi Csanád, EP-képviselőnek Szatmárnémetiben nyitott irodájának — Hám János utca 4. szám — működtetését október 4–től Kovács Béla EP-képviselő vette át.

Kovács Dezső, vitéz Markó Elemér István, Bakó József és Kovács Béla EP–képviselő

Kovács Dezső, vitéz Markó Elemér István, Bakó József és Kovács Béla EP–képviselő

Az ez alkalommal szervezett sajtótájékoztatón Kovács elmondta, hatékonyabbá szeretné tenni a szatmárnémeti EP-képviselői iroda működését, például a magyarságot érintő programokat, kongresszusokat szervezni, de akár az autonómia törekvésekről szóló megbeszélések rendezésében is gondolkodnak munkatársaival. Ahogy azt a szatmáriak 2011 májusától megszokhatták, hetente kétszer fogadóórát tartanak, ezen kívül olyan konkrét tevékenységgel is foglalkoznak, mint az egyszerű honosítással megszerezhető magyar állampolgárság ügyintézése, amit Kovács kiemelten fontosnak tart. Az eseménynaptárukba megemlékezéseket, a magyar nemzeti ünnepeink méltó megünneplését, a magyarságtudat erősítését célzó eseményeket is beiktatnak. Annak is örül az új gazda, hogy a Magyar Polgári Párt (MPP) helyi szervezete támogatását is élvezi az iroda. Az EP–képviselő a Szatmárnémetin kívül Beregszászban is üzemeltet irodát, s fontosnak tartja a két intézmény együttműködésének a kialakítását. Ebben a munkában természetesen kollégái is segítségére lesznek, amúgy a találkozóra a képviselőt elkísérte a beregszászi iroda vezetője, Kovács Dezső is. Rajta kívül Bakó József, id. Földi István, a Szabolcs–Szatmár–Bereg megyei szervezet tagjai, és vitéz Markó Elemér István, a budapesti 22-es számú választókerületi szervező volt jelen az iroda hivatalos átvételén.

Karikás Enikő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. augusztus 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...