Új gazdája van a szatmárnémeti EP–irodának
Utoljára módositva: 2012-10-05 10:07:21

A Jobbik Magyarországért Mozgalom egykori tagjának, Szegedi Csanád, EP-képviselőnek Szatmárnémetiben nyitott irodájának — Hám János utca 4. szám — működtetését október 4–től Kovács Béla EP-képviselő vette át.

Kovács Dezső, vitéz Markó Elemér István, Bakó József és Kovács Béla EP–képviselő

Kovács Dezső, vitéz Markó Elemér István, Bakó József és Kovács Béla EP–képviselő

Az ez alkalommal szervezett sajtótájékoztatón Kovács elmondta, hatékonyabbá szeretné tenni a szatmárnémeti EP-képviselői iroda működését, például a magyarságot érintő programokat, kongresszusokat szervezni, de akár az autonómia törekvésekről szóló megbeszélések rendezésében is gondolkodnak munkatársaival. Ahogy azt a szatmáriak 2011 májusától megszokhatták, hetente kétszer fogadóórát tartanak, ezen kívül olyan konkrét tevékenységgel is foglalkoznak, mint az egyszerű honosítással megszerezhető magyar állampolgárság ügyintézése, amit Kovács kiemelten fontosnak tart. Az eseménynaptárukba megemlékezéseket, a magyar nemzeti ünnepeink méltó megünneplését, a magyarságtudat erősítését célzó eseményeket is beiktatnak. Annak is örül az új gazda, hogy a Magyar Polgári Párt (MPP) helyi szervezete támogatását is élvezi az iroda. Az EP–képviselő a Szatmárnémetin kívül Beregszászban is üzemeltet irodát, s fontosnak tartja a két intézmény együttműködésének a kialakítását. Ebben a munkában természetesen kollégái is segítségére lesznek, amúgy a találkozóra a képviselőt elkísérte a beregszászi iroda vezetője, Kovács Dezső is. Rajta kívül Bakó József, id. Földi István, a Szabolcs–Szatmár–Bereg megyei szervezet tagjai, és vitéz Markó Elemér István, a budapesti 22-es számú választókerületi szervező volt jelen az iroda hivatalos átvételén.

Karikás Enikő

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ingatlan
Eladó 5 ár belterület Amacon (víz, villany bevezetve),...
Tovább >>>
Szolgáltatás
Személyszállítás Szatmárról Németországba, Belgiumba és Hollandiába. Tel.: 0757957641.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK


NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit tervezel a hosszúhétvégére?
Kirándulást
Strandolást
Wellness-hétvégét
Nagyakarítást
Pihenést
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2019. április 25.
Hagyja a csudába a másokkal való rivalizálást! Inkább gondolja végig, megvalósította-e mindazt, amit egy évvel ezelőtt eltervezett!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2019. április 25.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 gerezd fokhagyma, 1 fej hagyma, 15 dkg burgonya, 2 ek napraforgóolaj, 80 dkg karfiol, 8 dl zöldségleves-alaplé, ...