Új helyen a régi lelkesedéssel várja diákjait a NetMusic zeneiskola!
Utoljára módositva: 2014-09-05 16:41:53

A NetMusic zeneiskola szatmárnémeti egyedüli magán zeneiskolájaként ezentúl új helyszínen, diákjaihoz még közelebb, megújult, még modernebb környezetben várja azokat, akik el szeretnének merülni a zene világában, és egy-egy hangszeren komolyan meg akarnak tanulni játszani.

 

A zeneiskola az elmúlt időszakban komoly változásokon ment keresztül, és idén tavasztól további tantermekkel állt hallgatói rendelkezésére, amelyre a megnövekedett létszám miatt volt szükség. Most azonban, figyelembe véve a diákok és szüleik igényeit is, új helyre költözik, hiszen a Henri Coandă 2. szám alatt még megközelíthetőbb helyen lesz a megyeközpontban az intézmény. A hallgatók ezentúl még korszerűbb, még barátságosabb helyszínen sajátíthatják el a zenélés fortélyait, és ezentúl annak sem okoz gondot az órára való eljutás, aki esetleg egyből suli után kezdi az órát. Az új épületben minden órán prémium kategóriás hangszert biztosítanak a diákoknak, így azt nem kell egész nap magával hurcolnia. A zeneiskola a régi minőség és oktatási színvonal mellett teljesen új arculatot kap, mellyel továbbra is a hallgatók igényeit szolgálják majd. Szeptember 20-án partnerségi kapcsolatot írnak alá a bukaresti Dynacord Music Schoollal, mely garancia a magas minőség megtartására, továbbvitelére. A teljesen modern, hangszigetelt, klimatizált, legprofibb hangszerekkel felszerelt szobák mellett az iskolában igényes, kényelmes váróterem áll a diákok és hozzátartozóik rendelkezésére, akik akár ételt és italt is vehetnek uzsonna gyanánt a helyszínen. Az iskolában 8 szakra iratkozhatnak az érdeklődők, így tehát a legnépszerűbb klasszikus- és elektromos gitár, basszusgitár, zongora és szintetizátor, ének, dob és egyéb ütős hangszerek, hegedű, fúvóshangszerek és dj szakon várják az jelentkezőket. A NetMusic zeneiskola nem csak a fiatalokat és tanulókat várja: a legkisebbektől az idősebbekig mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő hangszert. Az iskola menedzsmentje meghívásos alapon többször járt már az Egyesült Államok zeneiskoláiban, így az ottani oktatási modellt követve, itthon is az egyéni oktatásra fekteti a hangsúlyt. A zeneiskolában egyéni oktatás történik, a reggeltől estig beosztott órarend szerint jól képzett és profi tanárok segítségével. Az egyéni oktatás révén nincs jelentkezési határidő, aki kedvet érez a zenetanuláshoz, bármikor jelentkezhet. Az órák hétfőtől péntekig 9 és 20 óra között, míg szombaton 9–16 óra között zajlanak. Az iskolába való beiratkozás díja 150 lej/hónap, szeptember 15-től pedig új helyszínen fogadja a diákokat. Jelentkezni és további információkat kérni a 0724-030-060-as telefonszámon lehet!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e az országban zajló politikai eseményeket?
Természetesen, a csapból is ez folyik
Persze, követem és egyetértek a tüntetőkkel
Dragnea és a Dăncilă-kormány mondjon le!
Nem érdekel egyáltalán a politika
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. június 25.
Szívesen erőltetnéd a világot, hogy megtörténjen egy változás. De azt is észreveheted, hogy nincsenek eszközeid ahhoz, hogy ezt a változást létrehozd. Ez az ellentmondás erős frusztrációt jelent a számodra. Olyan frusztrációt, amelyet érdemes lenne kezelned, és amelyet érdemes lenne tudatosan megfigyelned.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. június 25.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...