Új helyen a régi lelkesedéssel várja diákjait a NetMusic zeneiskola!
Utoljára módositva: 2014-09-05 16:41:53

A NetMusic zeneiskola szatmárnémeti egyedüli magán zeneiskolájaként ezentúl új helyszínen, diákjaihoz még közelebb, megújult, még modernebb környezetben várja azokat, akik el szeretnének merülni a zene világában, és egy-egy hangszeren komolyan meg akarnak tanulni játszani.

 

A zeneiskola az elmúlt időszakban komoly változásokon ment keresztül, és idén tavasztól további tantermekkel állt hallgatói rendelkezésére, amelyre a megnövekedett létszám miatt volt szükség. Most azonban, figyelembe véve a diákok és szüleik igényeit is, új helyre költözik, hiszen a Henri Coandă 2. szám alatt még megközelíthetőbb helyen lesz a megyeközpontban az intézmény. A hallgatók ezentúl még korszerűbb, még barátságosabb helyszínen sajátíthatják el a zenélés fortélyait, és ezentúl annak sem okoz gondot az órára való eljutás, aki esetleg egyből suli után kezdi az órát. Az új épületben minden órán prémium kategóriás hangszert biztosítanak a diákoknak, így azt nem kell egész nap magával hurcolnia. A zeneiskola a régi minőség és oktatási színvonal mellett teljesen új arculatot kap, mellyel továbbra is a hallgatók igényeit szolgálják majd. Szeptember 20-án partnerségi kapcsolatot írnak alá a bukaresti Dynacord Music Schoollal, mely garancia a magas minőség megtartására, továbbvitelére. A teljesen modern, hangszigetelt, klimatizált, legprofibb hangszerekkel felszerelt szobák mellett az iskolában igényes, kényelmes váróterem áll a diákok és hozzátartozóik rendelkezésére, akik akár ételt és italt is vehetnek uzsonna gyanánt a helyszínen. Az iskolában 8 szakra iratkozhatnak az érdeklődők, így tehát a legnépszerűbb klasszikus- és elektromos gitár, basszusgitár, zongora és szintetizátor, ének, dob és egyéb ütős hangszerek, hegedű, fúvóshangszerek és dj szakon várják az jelentkezőket. A NetMusic zeneiskola nem csak a fiatalokat és tanulókat várja: a legkisebbektől az idősebbekig mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illő hangszert. Az iskola menedzsmentje meghívásos alapon többször járt már az Egyesült Államok zeneiskoláiban, így az ottani oktatási modellt követve, itthon is az egyéni oktatásra fekteti a hangsúlyt. A zeneiskolában egyéni oktatás történik, a reggeltől estig beosztott órarend szerint jól képzett és profi tanárok segítségével. Az egyéni oktatás révén nincs jelentkezési határidő, aki kedvet érez a zenetanuláshoz, bármikor jelentkezhet. Az órák hétfőtől péntekig 9 és 20 óra között, míg szombaton 9–16 óra között zajlanak. Az iskolába való beiratkozás díja 150 lej/hónap, szeptember 15-től pedig új helyszínen fogadja a diákokat. Jelentkezni és további információkat kérni a 0724-030-060-as telefonszámon lehet!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Tapasztalt szakácsot keresünk Ausztriába. Telefon: 004369911015847.
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
anyám!
Ma, 20:35
Az idősödő költő (Javier Bardem) és fiatal felesége (Jennifer Lawrence) egy nagy viktoriánus házban élnek vidéken. Egy nap egy idegen és felesége (Ed Harris és Michelle Pfeiffer) beköltöznek a házba, megzavarva a pár nyugodt életét...
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. október 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók:1 fej vöröshagyma, 1 db sárgarépa, 1 db fehérrépa, 10 dkg zeller, 1 fej karalábé, 10 dkg káposzta, 10 ...