Új illemhelyet terveznek
Utoljára módositva: 2014-03-07 10:05:45

Tovább folynak a városközpont szépítését célzó munkálatok Nagykárolyban.

Az európai uniós pénzalapokból finanszírozott projekt újabb szakaszába érkezett: a város egyetlen sétálóutcájában tovább folynak a munkálatok. Korábban Bekő Tamás városmenedzser lapunknak elmondta, a városközpont átalakítási munkálatait igyekeztek összehangolni a sétálóutcában található szálloda építési munkálataival. Most azonban megkezdték ennek a résznek is a térkövezését, illetve az itt található épület, az egyetlen városi nyilvános illemhely lebontását. Az amúgy évek óta üzemen kívül helyezett létesítmény sorsa többször is téma volt már, hiszen Nagykárolyban ez volt az egyetlen ilyen jellegű építmény. Mivel azonban nem volt rácsatlakoztatva a csatornahálózatra, nem lehetett használni. Az önkormányzat új illemhelyet alakíttat ki a Károlyi-kastély parkjának területén, a most lebontott helyett. A korszerű, férfi/női illemhely mellett egy pelenkázó is helyet kap majd, amivel a parkban sétáló kismamák, vagy a városba kisgyermekkel érkező turisták dolgát is szeretnék megkönnyíteni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Szörnyen boldog család
Ma, 16:55
Wishbonék messze nem a legboldogabb család. Emma, egy csőd szélén álló könyvesboltot vezet, míg férje, Frank túl sokat dolgozik és szenved zsarnok főnökétől. Öntudatos lánya, Fay, épp az első szerelmet éli meg, míg fiát, a kis zsenit, Maxot csúfolják az iskolatársai. De ez még nem minden! Egy jelmezes buliban egy gonosz boszorkány szörnyekké varázsolja őket: Emma vámpírrá, Frank Frankenstein szörnyévé, Fay egy múmiává, Max pedig egy vérfarkassá változik. Kalandos hajsza indul a banya után a fél
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Felkészítetted-e már autódat a télre?
Igen, mindig időben felkészítem
Még nem, de a napokban már esedékes
Nem sietem el a dolgot, még van rá időm
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. október 17.
Ha csak a saját feje után akar menni, ne csodálkozzon, ha környezete ingerült és türelmetlen lesz egy idő után. Maradjon nyitott mások véleményére!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. október 17.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 40 dkg pulykamell, 40 dkg fusilli tészta, 1 db citrom reszelt héja és leve, 2 gerezd fokhagyma, 1 ...