Új illemhelyet terveznek
Utoljára módositva: 2014-03-07 10:05:45

Tovább folynak a városközpont szépítését célzó munkálatok Nagykárolyban.

Az európai uniós pénzalapokból finanszírozott projekt újabb szakaszába érkezett: a város egyetlen sétálóutcájában tovább folynak a munkálatok. Korábban Bekő Tamás városmenedzser lapunknak elmondta, a városközpont átalakítási munkálatait igyekeztek összehangolni a sétálóutcában található szálloda építési munkálataival. Most azonban megkezdték ennek a résznek is a térkövezését, illetve az itt található épület, az egyetlen városi nyilvános illemhely lebontását. Az amúgy évek óta üzemen kívül helyezett létesítmény sorsa többször is téma volt már, hiszen Nagykárolyban ez volt az egyetlen ilyen jellegű építmény. Mivel azonban nem volt rácsatlakoztatva a csatornahálózatra, nem lehetett használni. Az önkormányzat új illemhelyet alakíttat ki a Károlyi-kastély parkjának területén, a most lebontott helyett. A korszerű, férfi/női illemhely mellett egy pelenkázó is helyet kap majd, amivel a parkban sétáló kismamák, vagy a városba kisgyermekkel érkező turisták dolgát is szeretnék megkönnyíteni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 16.
Nem sokat várt egy hivatásával kapcsolatos lépéstől, ám kellemesen fog csalódni, kiderül ugyanis, hogy akár élete nagy lehetősége is kialakulhat belőle.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 16.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...