Új játszótér kialakítását támogatta a DRÄXLMAIER vállalat
Utoljára módositva: 2019-09-10 09:33:01

A Szatmárnémetiben működő DRÄXLMAIER vállalat önkéntesei a vállalat támogatásával új játszóteret építettek a Neajlov sétányon. Az átadó ünnepségen jelen volt Cadar Gyula, a vállalat vezérigazgatója és Kereskényi Gábor szatmárnémeti polgármester.

A DRÄXLMAIER vállalat munkatársai ásókra, lapátokra és talicskákra cserélték a megszokott munkaeszközeiket, ismét bizonyítva, hogy nemcsak kiváló szakemberek, hanem egy olyan csapat tagjai, amely számára rendkívül fontos a helyi közösség. A most elkészült játszótér a vállalat és az önkéntesek számára is egyaránt hasznos és a szívükhöz közel álló projekt.

„Mindig is fontos volt számunkra, hogy támogassuk a helyi közösséget. Ezúttal úgy döntöttük, hogy játszóteret építünk, amellyel a környékbeli gyermekek és családok számára kikapcsolódási és találkozási lehetőséget teremtettünk. Büszke vagyok a kollégáimra, akik szabadidejüket feláldozva részt vettek ennek a projektnek a megvalósításában. Köszönöm a példás hozzáállásukat, a helyi önkormányzatnak pedig azt, hogy partnerünk volt, így közösen sikerült létre hoznunk egy szép és hasznos dolgot.” – mondta az átadón Cadar Gyula vezérigazgató.

Az új játszótéren különböző mászóelemek, csúszda, két hinta, egy négy üléses mérleghinta, valamint rugós játszótéri eszközök állnak a gyerekek rendelkezésére, a kísérők pedig kényelmes padokon ülve tölthetik el az időt. Az üzemeltetéséről és a karbantartásáról a Közterület-fenntartó Vállalat gondoskodik a jövőben.

„Szeretek részt venni az ilyen és ehhez hasonló projektekben. Ha segíteni kell, akkor arra mindig találok időt. Ez a játszótér sok örömet fog hozni a lakónegyedben és a környéken élő gyerekeknek. Számomra a legnagyobb elégtétel, hogy most itt látom őket nevetni és játszani” – mesélte Gyula, a vállalat egyik önkéntese az átadáson.

Kereskényi Gábor polgármester az önkormányzat és a helyi tanács nevében is megköszönte az együttműködést. „Köszönjük a DRÄXLMAIER vállalatnak ezt a beruházást. Szatmárnémetinek szüksége van ilyen és ehhez hasonló projektekre, hiszen a mozgás rendkívül fontos a gyerekeink számára. Ez a mostani együttműködés is annak a bizonyítéka, hogy a városvezetés és a cégcsoport vezetői is hasonló értékekben hisznek.” – fejtette ki Kereskényi.

A projekt megvalósításában partner volt a Szatmári Fiatalokért Kulturális Egyesület.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 7.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...