Új parkolási rend a Horea utcában
Utoljára módositva: 2013-05-03 17:21:54

Péntektől új parkolási rendet vezettek be a szatmárnémeti Horea utcában, az egyenes helyett a ferde az új szabály a bal oldalon. Tízzel több parkolóhely lett így, meg elférnek a tűzoltók is.

 

Már reggel korán vonalaztak az utcában

Új rend szerint parkolnak mától az autók a szatmárnémeti Horea utca bal oldalán, annak teljes hosszában. Az utca jobb felén a járdával párhuzamos parkolási rend továbbra is megmaradt, a színház utcájának bal oldalán azonban az eddigi járdával párhuzamos parkolóhelyek csíkjai helyett a járdára ferdén merőleges elválasztó csíkokat festettek fel — a tegnapi gyérebb autós jelenlétet kihasználva — a Rosign Kft. emberei.

 

Marad hely elég

 

A szatmárnémeti közlekedési bizottsági döntés nyomán megváltoztatott rend alapján tízzel többen tudnak majd megállni az utca bal oldalán, és jobban kihasználhatóak a helyek így. A mérések szerint elegendő hely marad eljárni a két sor parkoló autó között, a számítások szerint a tűzoltó- és mentőautó is el fog férni az egyirányú utcában.

A döntést nemcsak a parkolóhelyek számának növelése indokolta, hanem az is, hogy a járdával párhuzamosan parkoló autók közé egyébként is be-beparkoltak derékszögben. Ez aztán nagy galibát tudott okozni kiálláskor, ráadásul nemegyszer csak kanyarogva lehetett átjutni az egyébként nyílegyenes utcán az autó orrát a többi közé ferdén betoló könnyelmű autósok miatt.

 

Princz Csaba

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Határ mellé, Magyarországra, hosszú távra juhászt vagy juhásznak...
Tovább >>>
Állás
Alkalmazunk fiatalokat munkahelyen történő szakképesítésre lakatos szakmában. Biztosítjuk...
Tovább >>>
Eladó Ház
Sürgősen eladó ház Óváriban 20 ár területtel. 0749155191.
Tovább >>>
Állás
Dadust keresünk 11 hónapos kisfiúhoz, 14-15-ös lakónegyed környékéről,...
Tovább >>>
Eladó Motorkerékpár
Eladó jó állapotban lévő 250 köbcentis MZ (1961-es...
Tovább >>>
Állás
Nemzetközi fuvarozásra TIR-sofőröket alkalmazunk. Tel.: 0737555713.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mi a kedvenc nyári gyümölcsöd?
Görögdinnye
Barack
Málna
Áfonya
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2015. augusztus 2.
Nem csoda, ha úgy érzed, egy kis keveredés van az életedben. Ma olyan sok mindent összekevertél, és olyan sok mindenben tévedhetsz. Hidd el, nem baj, ha egy kicsit néha tévesztesz, és az sem baj, ha ezt kellő öniróniával, és humorral kezeled. Ma merj nevetni magadon. Ma merj hibázni, és merd beismerni a hibáidat. Ezzel mindenki felé azt a magabiztosságot kommunikálod, hogy te megengedheted magadnak a hibákat is.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2015. augusztus 2.)


    KONYHA
    A paradicsom legnagyobb része víz, magas a C-vitamin-tartalma, emellett karotinban és E-vitaminban is gazdag. Az ásványi anyagok közül a ...