Új táncpartnerrel készül az ob-ra Loga Lóránt
Utoljára módositva: 2018-09-19 12:52:22

Egy páros képviselte a Szatmárnémeti Loga Dance School egyesületet Szászvárosban az elmúlt hétvégén, ahol közel 150 páros versenyzett a Prodance Kupa országos megmérettetésen.

A viadalon Loga Lóránt remekül mutatkozott be új táncpartnerével, a dési Székely Andreával (Latino Angels Tánciskola): megnyerték a 16–34 éves korosztály Open Basic Standard versenyszámát, amelyre összesen hat páros nevezett.

A szatmári egyesület közleményéből kiderül, hogy a két tánciskola közötti partnerség idén augusztus 17-től szeptember 30-ig szól. A vegyes páros felállítására azért volt szükség, ugyanis Loga Lóránt korábbi partnere három hónappal az országos bajnokság előtt váratlanul felhagyott a sporttánccal. „A vegyes páros felállítása volt a legkézenfekvőbb ideiglenes megoldás, hogy részt vehessünk szeptember 30-án a osztályonkénti országos bajnokságon” — olvasható a közleményben.

Az elmúlt hétvégi verseny előtt háromszor edzett a páros Désen – összesen 14 napot – Vlad Pislariu vezetésével, Szatmárnémetiben pedig Loga Hajnalka és Vékony Viktor segítettek az edzésben. A bajnoki küzdelmekig még egy országos versenyen vesznek részt Loga és Székely: szombaton Temesváron a Mirtys Kupán lépnek táncparkettre, jövő vasárnap pedig Kolozsváron rendezik az ob-t.

Októbertől viszont idehaza kell keressen magának új párt Loga Lóránt, ugyanis egy-két verseny után előreléphet a B-osztályos fokozatra.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 15.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...