Új táncpartnerrel készül az ob-ra Loga Lóránt
Utoljára módositva: 2018-09-19 12:52:22

Egy páros képviselte a Szatmárnémeti Loga Dance School egyesületet Szászvárosban az elmúlt hétvégén, ahol közel 150 páros versenyzett a Prodance Kupa országos megmérettetésen.

A viadalon Loga Lóránt remekül mutatkozott be új táncpartnerével, a dési Székely Andreával (Latino Angels Tánciskola): megnyerték a 16–34 éves korosztály Open Basic Standard versenyszámát, amelyre összesen hat páros nevezett.

A szatmári egyesület közleményéből kiderül, hogy a két tánciskola közötti partnerség idén augusztus 17-től szeptember 30-ig szól. A vegyes páros felállítására azért volt szükség, ugyanis Loga Lóránt korábbi partnere három hónappal az országos bajnokság előtt váratlanul felhagyott a sporttánccal. „A vegyes páros felállítása volt a legkézenfekvőbb ideiglenes megoldás, hogy részt vehessünk szeptember 30-án a osztályonkénti országos bajnokságon” — olvasható a közleményben.

Az elmúlt hétvégi verseny előtt háromszor edzett a páros Désen – összesen 14 napot – Vlad Pislariu vezetésével, Szatmárnémetiben pedig Loga Hajnalka és Vékony Viktor segítettek az edzésben. A bajnoki küzdelmekig még egy országos versenyen vesznek részt Loga és Székely: szombaton Temesváron a Mirtys Kupán lépnek táncparkettre, jövő vasárnap pedig Kolozsváron rendezik az ob-t.

Októbertől viszont idehaza kell keressen magának új párt Loga Lóránt, ugyanis egy-két verseny után előreléphet a B-osztályos fokozatra.

Pesek Attila

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Szolgáltatás
Szállítok kavicsot, homokot, szemetet. Tel.: 0741077706.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A belleville-i zsaru
Ma, 14:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Csillag születik
Ma, 18:50
A show business kegyetlen és kiszámíthatatlan: de mennie kell. Jackson Maine (Bradley Cooper) valaha híres volt, de az ital és az örök turnézás kiszívta minden erejét. Leáldozóban van a csillaga. Ám megismerkedik egy fiatal, naiv és ismeretlen énekesnővel (Lady Gaga), akiben meglátja a zsenit. A férfi támogatja felfedezettjét, és közben beleszeret. Egyre szenvedélyesebb viszonyuk közben egyre jobban el is távolodnak egymástól: mert az ismeretlen lány pályája fantasztikus ütemben ível felfelé. A
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e önkénteskedni?
Igen, az iskolában kapcsolódtam be egy önkéntes programba.
Néha részt veszek önkéntes tevékenységekben, de ez eléggé rendszertelen.
Eddig még nem volt lehetőségem rá, de szívesen megtenném.
Nincs időm ilyesmire, így is alig marad szabadidőm.
Nem, az önkénteskedést nem nekem találták ki.
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. október 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 fej kelkáposzta, 15 dkg főtt sonka, 15 dkg trappista sajt. A panírozáshoz: liszt, 2 db tojás, zsemlemorzsa, ...