Új városlogó
Utoljára módositva: 2017-12-28 18:11:40

A szatmárnémeti városvezetés európai szintre emelte a városlogó dokumentumokon való vizuális megjelenítését.

A polgármesteri hivatal tegnap hozta nyilvánosságra hivatalos Facebook-oldalán, hogyan néz ki az új vizuális arculat. A tanácsi határozatban elfogadott klasszikus felépítésű városjelvény továbbra is érvényben marad, de szükség volt egy új, átgenerálozott, az online kommunikációs csatornákon is jól használható logóra, mert a régit nehézkes volt digitális környezetben felhasználni, indokolják a városházán az új dizájn szükségességét. Az új logónak már részét képezi nemcsak maga a jelvény, hanem a mellé helyezett háromnyelvű kiírás is: Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal. Az új vizuális csomagot fejléces papírok, névjegykártyák, borítékok, plakátok, irattartók és köztéri értesítők számára is formatervezték, jövő évtől már nem csak a városháza hivatalos csatornáin szerepelnek majd ezek, hanem a polgármesteri hivatal internetes oldala is ezeket tartalmazza majd, és a köztérre kerülő városházi üzenetek is az új arculatot tükrözik majd 2018-tól.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Predator - A ragadozó
Ma, 18:30
Shane Black friss vért fecskendez a Predator-sorozatba ezzel a kirobbanó új résszel, amelyben a vadászat a világűr távoli zugaitól a külvárosi utcákig terjed. Az univerzum legveszedelmesebb ragadozói más fajok DNS-ét használva genetikailag módosították magukat, így most erősebbek, okosabbak és halálosabbak, mint bármikor. Mikor egy kisfiú tudtán kívül a Földre vonzza őket, csupán egy exkatonákból álló szedett-vedett csapat és egy morózus technikatanárnő állhat az emberiség pusztulásának útjába.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Egy kis szívesség
Ma, 20:30
Az Egy kis szívesség egy misztikus krimi-thriller, amely egy nő eltűnése köré épül. A főszerepekben viszont itt is két női karaktert találunk.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. szeptember 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...