Újabb áldozatot követelt a Szamos
Utoljára módositva: 2019-07-21 11:01:41

Szombaton 13 óra után sikerült partra hozni annak a 12–13 éves kisfiúnak a holttestét, aki pénteken 19 óra tájban fulladt a Szamosba Szatmárnémetiben, a Sárga hídnál.

A Szamos Katasztrófavédelmi Felyügyelőséget a gyermek társai értesítették a tragédiáról, a vízparton játszadozó gyermek az ő elmondásuk szerint megcsúszott és elmerült a vízben. Mivel a jelen lévő gyermekek közül senki nem tudott úszni, a 112-es segélyhívó számon kértek segítséget. A katasztrófavédelem munkatársai gumicsónakkal a keresésére indultak, de sötétedésig nem találták meg, így szombaton 8 órakor folytatták a keresését. Mivel a szatmári egység búvárokkal nem rendelkezik, a bihari felügyelőségtől kértek segítséget, ahonnan 3 búvár érkezett szombat délelőtt, ugyanakkor a nagykárolyi alegység gumicsónakját is bevetették, és a szatmári katasztrófavédelmisek már két gumicsónakkal, csáklyákkal felszerelkezve folytatták a keresést. A gyermek élettelen testét 13 után találták meg és hozták partra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit teszel szíved egészségének megóvása érdekében?
Naponta legalább 20 percert sétálok
Sok gyümölcsöt fogyasztok
Figyelek arra, hogy eleget aludjak
Megválogatom, milyen ételeket fogyasztok
Nem foglalkozom különösebben ilyesmivel
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. október 16.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 60 dkg sertéstarja, só, frissen őrölt bors, 3 ek. napraforgóolaj, 8 dkg füstölt szalonna, 2 fej vöröshagyma, 1 ...