Újabb áldozatot követelt a Szamos
Utoljára módositva: 2019-07-21 11:01:41

Szombaton 13 óra után sikerült partra hozni annak a 12–13 éves kisfiúnak a holttestét, aki pénteken 19 óra tájban fulladt a Szamosba Szatmárnémetiben, a Sárga hídnál.

A Szamos Katasztrófavédelmi Felyügyelőséget a gyermek társai értesítették a tragédiáról, a vízparton játszadozó gyermek az ő elmondásuk szerint megcsúszott és elmerült a vízben. Mivel a jelen lévő gyermekek közül senki nem tudott úszni, a 112-es segélyhívó számon kértek segítséget. A katasztrófavédelem munkatársai gumicsónakkal a keresésére indultak, de sötétedésig nem találták meg, így szombaton 8 órakor folytatták a keresését. Mivel a szatmári egység búvárokkal nem rendelkezik, a bihari felügyelőségtől kértek segítséget, ahonnan 3 búvár érkezett szombat délelőtt, ugyanakkor a nagykárolyi alegység gumicsónakját is bevetették, és a szatmári katasztrófavédelmisek már két gumicsónakkal, csáklyákkal felszerelkezve folytatták a keresést. A gyermek élettelen testét 13 után találták meg és hozták partra.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Volt egyszer egy... Hollywood
Ma, 21:00
1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában. Ez a világ azért kegyetlen, mert változik: Rick és Cliff eddig kiismerte magát a showbizniszben, de most bármerre járnak, arra kell rácsodálkozniuk, hogy minden megváltozott: a szabályok, a főnökök és a nők is…. Nincs nagyobb esemény annál a filmes világban, mint amikor Tarantino re
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. augusztus 18.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 2 ek. vaj, 1 fej vöröshagyma, 10 dkg liszt, 3 bögre tej, 15 dkg bacon, 25 dkg cheddar ...